Şimdi Ara

NFS UNDERGROUND 2 TUNİNG... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @burnoutt kardeş şu konunun başlığını değiştir kimse yokmu yaw underground 2 oynayan alla alla adını car showroom falan yap bişey yap gerçi sende yoksun ortalıkta...
  • işte benim mink kuşum

• ya benim fotoda skyline ile 384 bastım ama resim mi koyamıyom uzantısıyla mı alakası varsa uzantısını nasıl değiştirip gösterecem çok heyecanlıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 26 Ağustos 2005, 18:49:30 >
  • ohaa o ne 10 puan nasıl yaptın...
  • baba sen oyunun %60 ını geç sende yaparsın aip ediyon istersen yapıp savesini göndereyim
  • quote:

Orijinalinden alıntı: unknownartist

baba sen oyunun %60 ını geç sende yaparsın aip ediyon istersen yapıp savesini göndereyim

buna araba falan inmiyo dimi veya başka birşey..
  • quote:

işte benim mink kuşum

sağlam araba
  • ah!!! ah!!! oyunu silmeseydim gönderirdim.ama takıntı var bende bitirdiğim anda silmessem batıyoooooooooo

• ha bu arada bi sorum olcak bende %86 da oyun bitti world map taki arabalarla yarışsam yüzdelik artıyo mu?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: dEnGeSiZ_28

quote:

baba sen oyunun %60 ını geç sende yaparsın aip ediyon istersen yapıp savesini göndereyim

buna araba falan inmiyo dimi veya başka birşey..
    bilmiyorumm hiç denemedim anlımın teriyle oyunu bitirmeye çalışıtım

• quote:

ha bu arada bi sorum olcak bende %86 da oyun bitti world map taki arabalarla yarışsam yüzdelik artıyo mu?

EVET ben bi kere %106 ya geldim nasıl oluyo diye sorma ektralarla oluyo neyse bütün yarışlar bitti ama bölüm geçmedi sokaktakiler le yaptım hem bi çok şey verdi hem bölüm atladı..ve evet yüzdelik artıyo..
  • sağol kardeş
  • he bide bi soru sorcam bizim bi arkadaş var oda nfs2 de %69 a geldiş ve oyunu yanlışlıkla bitirme seçeneğine tıklamış ve oyun bitmiş ama yeni arabalar ve modifiyeler çıkmamış onun bi çaresi varmı arkadaş benden yardım istiyo
  • quote:

he bide bi soru sorcam bizim bi arkadaş var oda nfs2 de %69 a geldiş ve oyunu yanlışlıkla bitirme seçeneğine tıklamış ve oyun bitmiş ama yeni arabalar ve modifiyeler çıkmamış onun bi çaresi varmı arkadaş benden yardım istiyo

oyun bitirme diye bişeydemi varben hiç görmedim dur bi açıp bakiyim görsem bişey derdim..
  • Mazda RX-8

• Hyundai Tiburon GT

• işte benim toyotam bu japonların arabaları iyi modifiye oluyo

• daha iyi bir renk

• yaaa buraya nasıl resım yapıştırıyosunuz benim pantic i koycam

reşimyapıştırma olayını biri anlatsın yawww
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tugay17

Mazda RX-8

Araban güzelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.