arkadaşlar sanırım hepimizde nfs underground2 cracklı var bunu online oynayabilmek için ne yapabliriz ?
AKADAŞLAR FORUMDA BU KONU DEFALARCA AÇILDI AMA BİR ÇÖZÜM BULUNAMADI
galiba bize nfs underground2 yi orjinal almak kaldı eheh napalım domalcaz artık acısı uzun süre geçmez ama olsun o o yun için değer benim görüşüm
türkiyede çok pahalıya satılıyor bu oyunlar. dolayısıyla fazla kimse almıyor. eğer 20-30 ilyon civarı olsa bu oyun için kıyılır paraya alınır ama 60-70 milyona yazık o parayla ekran kartımı değiştiririm.
abi ben 1.1 crack indirdim.online a giriyor ama tam girerken cdkey inizi kitlemek istiyormusunuz?diyor evet deyince cd key is not original diyo olmuyo
ABİ Bİ YERDEN ORJİN Bİ CDKEY BULCAZ OZAMAN BEN ARAŞTIRMALARA BAŞLIYORUM
ya şu biz Turk lerin bu gawat oyunlarından çektiğimiz yeter ya aslında awrupa birliğne girmiş olsaydık belki biraz daha ucuz olurdu dimi lem ? hmm generate key deki bütün serial lar register yapılmış o yüzden onları kasmayın :D ben kastım sonuç negative en iyisi orj. almak pff
Özgürlük istiyorum
ONLINE OYUN İÇİN ORJİNAL CRACK VE CD KEY GEREK
ya arkadaslar onlinedan vaz gectik lan uzerindende oynayamıyoruz bunun bır ayarı varsa bir aacıklayın lutfen
aynen lan bilenem oynayamıoz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme