Şimdi Ara

NFS WORLD SORUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese öncelikle.Benim sorunum arkadaşımla oyuna girdiğimizde birbirimizi görememiz bunun bir yolu var mı port fılan dıyorlardı ama tam sorunun cevabını bulamadım.port actık vea actıgımızı sandık sorun hala devam ediyor.

• arkadaşlarınızla aynı kanala girerseniz birbirinizi görürsünüz, örneğin /join 1 yazarsanız 1 numaralı kanala girersiniz ve hepiniz birbirinizi görürsünüz.
    rakam farklıda olabilir, ben login olduğumda arkadaşım 15 numaralı kanaldaydı, bende 35 numaralı kanal , ya o benim kanalıma gelir yada ben onun bulunduğu kanala girerim.
  • Merhaba,

Bende de aynı sorun var. Arkadaşımla o kanal senin bu kanal benim dolaştığımız halde bir türlü birbirimizi göremedik. Hatta olayı abartıp "Lunch" ve "Enter World" butonlarına aynı anda basarak oyuna girip öyle bile denedik belki farklı serverlara atılıyoruzdur diye ama görüntü yok. İsmine sağ tıklayıp teleport oldum yine yok. Şans eseri buluşursak belki birgün (şimdiye kadar hiç olmadı) çok güzel olacak.

Sadece ikimizden biri yarış açıp davet ettiğinde yarışın içinde buluşabiliyoruz. :)

Eğer bir şekilde yarışa girmeden haritada biryerde arkadaşı ile buluşabilen varsa ve nasıl yapıldığını buraya yazmassa vallahi çok küserim. Bir daha oynamam. Topumu alır giderim.

Bu arada oyundaki adım SERHATSNG arkadaşımın adı da 206GTI. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunageldik.biz -- 24 Aralık 2010; 17:09:08 >
  • arkadaşalar benim oyuna girerken device diretx not found öle bi hata werior ne yapmam lazım yardım edin
  • Beyler biz de bulamıyorduk arkadaşın dedigi gibi ışınlandıgımız zaman göremiyorduk birbirimizi grup daveti yolladım bide bakdıkkı gözüküyoruz birbimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenyprk

arkadaşalar benim oyuna girerken device diretx not found öle bi hata werior ne yapmam lazım yardım edin

en son directx'i yükle bilgisayarına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.