Şimdi Ara

NFS World Tarzı Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NFS World'ü çok severek oynuyordum bi ara bırakmıştım şuan araştırdım oyun kapanmış. neden kapandıgını da bilmiyorum. neyse, bu tarz kendimiz tasarım, modifiye yapacileceğimiz online bi yarış oyunu var mı ?

• Hocam world'ü bende çok severek ve tutkuyla oynuyordum fakat kapatılma sebebi oyunda hileler ve hack olayları çok artmıştı hep gerçek paraya yönelik updateler ve araçlar geldi üstelik skill vb. şeyler getirip level sistemiyle yaptığımız skilleri iptal ettiler her arabaya ayrı ayrı ve kısıtlı skill koyulmaya başlandı ve nfs ekibi artık destek sağlayamıcağını dile getirip geçen yıl bu zamanlar oyunu kapattılar.

Keşke kapanmasaydı, çünkü bende f2p online yarış oyunu hiç bulamadım malesef hepsi paralı ve tabiki iyi sistem istiyor, eğer ki paralı almayı düşünürseniz ve sisteminiz iyiyse the crew oynayabilirsiniz haritası muazzam bir büyüklükte ve online sayısıda world'ü pek aratmıyor.
  • Teşekkür ederim bende konuyu açtıktan sonra biraz araştırdım ve crew'i çok beğendim cidden. Steam yaz indirimlerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.