Şimdi Ara

nfsu most wanted / 6600gt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • most wanted oynayamıyorum kitliyor vede reset atıyor böyle bişile karşılaşan var mı, kartımı bozduk ? diğer oyunlarda bişeyyok gayet düzgün..
    ilginç olanı aynı sistemde 6200 tc oynuyor...
    bu tür bişile karşılaşan varsa bi el atsın konuya...

• oyunla ekran kartında çakışma falan olabilir. mesela oyun bolumunde
    ark grafiklerde kaymalar falan oluyo diyo ama ben 5200 oynuyorum
    mükemmel bozulma falan olmuyo. eeee nede olsa oturmuş teknoloji
  • wdm surucusunu yukledın mı ondan yapabılır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERASE

most wanted oynayamıyorum kitliyor vede reset atıyor böyle bişile karşılaşan var mı, kartımı bozduk ? diğer oyunlarda bişeyyok gayet düzgün..
    ilginç olanı aynı sistemde 6200 tc oynuyor...
    bu tür bişile karşılaşan varsa bi el atsın konuya...

whql surucu yukle sorun duzelır
    www.nvidia.com dan

• nfs ekran kartını aşırı ısıtıyor, kilitlenmeye o neden olabilir. nvidia temp'i açıp biraz oynadıktan sonra alt tab'la masa üstüne dönün, 90' üstüyse sorun ondandır büyük ihtimalle.
  • bende de msi ın 6600gt si var. hiç bi sorun yoq. 1024*768 ve full detayda oynuyorum. sadece kuzey köprüsü ısınıyo. senin kartın markası ne? leadtek ise onların soğutması iyi değil.
  • Bendede sorun yok ama bı oyun hakkında çok şikayet var sanırım oyunda bir problem var...
  • arkadaslar 6600gt ler anakartlarla cok uyumsuzluk gösteriyo..eger sisteminiz 2-3 yıllık bi sistem ve agp 8x destekli ise 6600gt böle hatalar veriyor.bende fx5200 vardı onu degistirdim leadtek 6600gt aldım 15 gün sonra oyundan atmalar basladı ve hic bir teknik servis cözemedi..sonra 10 gün sonra kendiliginden düzeldi...Allaha emanet oynuyoz su an...Bakalım ilerde ne gibi sürprizler bizi beklio...
  • valla bendede uçak similasyonunda kullandığım gamepad bilgisayara takılı ise nfsmw oyununu açtığım anda windows ekranına atıyor neden böle yaptığına bi anlam veremedim başkasının başına gelen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk_fb -- 2 Aralık 2005, 11:54:52 >
  • Bende nvidia 6800 var.p4 630(3.0),2*512 DDR2 533mhz ile bende oynuyamiyorum
    arada bariz takilmalar oluyor
    normalde 35fps civari oynatiyor.
    son driveri kurdum.takilmalar daha cok artti..

HL2,doom3,far cry,undergroundlar gibi oyunlari 1280*1024 de full detailde oynuyordum.bu oyunu 1024*768 de bile oynayamiyorum...
  • 1280*1024 de full detay oynuyorum sorun yok kartın ısısı 70-75 arası değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

1280*1024 de full detay oynuyorum sorun yok kartın ısısı 70-75 arası değişiyor.

kart ney?
    ayrica hangi kart olursa olsun sıcaklık fazla değilmi?windowsda dururken kac derece?
  • 6600 gt bu sıcaklıklar çok normal bazı arkadaşların 90-100 e çıkdıgı oluyormuş.
  • güç kaynağın ne senin.6600gt yeterli güç alamıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.