Şimdi Ara

NFSU2 USA versiyonlarına PEUGEOT 106 ve OPEL CORSA'yı çıkaran yama!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: mtkn3

quote:

hyr vauxhall opeli resmi modifiye eden firmadır..
    aynı mercedesi modifiye eden AMG gibi

Hayır yanılıyorsun! Opel sanırım İngiltere'de vauxhall adı altında çıkıyor. Nereden biliyorsun dersen şu anda Kıbrısdayım burada sağdan direksiyonlu olan bütün opeller "vauxhall" adı altında LOGOLARI bile farklı. Kısaca modifiye ile ilgisi yok.

Bu arada patch için teşekkürler...

hayır yanılmıyorum sen sadece bir kaç bilgi daha ekledin
    vauxhall opeli modifiye eder + vauxhall opel tabanlı arabaları soldan direksiyon yapıp ingiltere ve avusturalyaya ihraçını sağlar.tıpki fordun avusturalyda holden adı altında satılması gibi .

anlatabüldümmüüü

soldan direksiyon zaten fabrika üretimi aşamasında yapılmıyormu. ne alakası var modifiyeyle. ozman mercedesleri ingiltere için amg mi modifiye edip sola alıyor direksiyonları????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 4 Aralık 2004, 6:52:33 >

• Vauxhall opel in bazı ülkelerde kullandığı resmi adı ve markasıdır. aynen Honda ile Acura nın adlarının farklı ama firmalarının aynı olması gibi. buda Vauxhall un internet sitesihttp://vauxhall.co.uk bilip bilmeden herşeye yorum yapmayalım sırf konuşmuş olmak için. bide daha ileri gidip bu söylediği yanlışı savunanlar var. anlayan anladı. bu arada opel in modifiye eden firmalar Steinmetz ve Irmscher dir. yani mercedes in amg si gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 4 Aralık 2004, 7:14:40 >

• Allah razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Desperatto

Vauxhall opel in bazı ülkelerde kullandığı resmi adı ve markasıdır. aynen Honda ile Acura nın adlarının farklı ama firmalarının aynı olması gibi. buda Vauxhall un internet sitesihttp://vauxhall.co.uk bilip bilmeden herşeye yorum yapmayalım sırf konuşmuş olmak için. bide daha ileri gidip bu söylediği yanlışı savunanlar var. anlayan anladı. bu arada opel in modifiye eden firmalar Steinmetz ve Irmscher dir. yani mercedes in amg si gibi....

acura nsx ile honda nsx'in teknik özelliklerini bir karşılaştır bakalım.
    yada vauxhall speedster ile opel speedster ile.bakalım aynımı teknik özellikleri???
    ben konuşmak için konuşmam.karşımdaki insanada sen yanılıyorsun demedim ("mtkn3" arkadaşa).vauxhall opel tabanlı arabaları standart olarak satışa sunmaz mutlaka değişikliğe uğrar.ki bunada modifiye denir (modifiye sadece motorda olmaz.(amblem koltuk herşey içine girer.)yoksa koskoca opel embesil gibi bir tek ingilteredemi tanınmıyorda vauxhall'a gel bizi sat diyor..

sen herşeye maydanoz olmamayı öğren.yazacaksanda efendi gibi yaz.
    şu sol direksiyon olayınada takılmışsın onuda aş artık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Desperatto

Vauxhall opel in bazı ülkelerde kullandığı resmi adı ve markasıdır. aynen Honda ile Acura nın adlarının farklı ama firmalarının aynı olması gibi. buda Vauxhall un internet sitesihttp://vauxhall.co.uk bilip bilmeden herşeye yorum yapmayalım sırf konuşmuş olmak için. bide daha ileri gidip bu söylediği yanlışı savunanlar var. anlayan anladı. bu arada opel in modifiye eden firmalar Steinmetz ve Irmscher dir. yani mercedes in amg si gibi....

acura nsx ile honda nsx'in teknik özelliklerini bir karşılaştır bakalım.
    yada vauxhall speedster ile opel speedster ile.bakalım aynımı teknik özellikleri???
    ben konuşmak için konuşmam.karşımdaki insanada sen yanılıyorsun demedim ("mtkn3" arkadaşa).vauxhall opel tabanlı arabaları standart olarak satışa sunmaz mutlaka değişikliğe uğrar.ki bunada modifiye denir (modifiye sadece motorda olmaz.(amblem koltuk herşey içine girer.)yoksa koskoca opel embesil gibi bir tek ingilteredemi tanınmıyorda vauxhall'a gel bizi sat diyor..

sen herşeye maydanoz olmamayı öğren.yazacaksanda efendi gibi yaz.
    şu sol direksiyon olayınada takılmışsın onuda aş artık

Arkadaşlar Vauxhall bir modifiye firması değil bir markadır. Genel de Opel'ler Amerika, İngiltere ve Avustralya'da bu adla satılır. Bu General Motors'un pazarlama stratejisidir. Nasıl bir Güney Kore markası olan Daewoo Türkiye'de Chevrolet olarak satılıyorsa oralarda da Opel öyle satılıyor. Bunun onlarca örneğini bulabilirsiniz. Tabiki araçlarda ufak tefek değişiklikler olacakır. Bunun nedeni ise piyasa çıktığı ülkedeki rakip firma otomobilleri ile aralarındaki farkı ortadan kaldırma istediğidir. Eğer otomobil satılsın istiyorlarsa rakiplerinden iyi olmalı. Ama sonuca birbirimizi kırarak ulaşamayız. Lütfen cümlelerimizi daha özenli seçelim. Sevelim sevilelim

Ayrıca Opel'in en büyük modifiye firması kendi bünyesindeki OPC (Opel Performance Center)'dir 444 beygirlik Astra DTM'i unutmayın

• vauxhall / opel
    araçların teknik özelliklerini karşılaştıralım
  • quote:

vauxhall / opel
    araçların teknik özelliklerini karşılaştıralım

Ben bu tarz farklılıklar olabilir diyorum, sonuçta satıldıkları ülke pazarının ihtiyaçlarına göre şekillenir arabalar. Bahsettiğimiz marka Ferrari değilki bütün dünyadaki imajı aynı olsun ve heryerdeki teknik özellikleri aynı olsun

Bu arada E-Mule'den NFSU2'nin mp3'lerini indirdim canavar

+Bide şuna dikkat et. Avrupa'da arabaların ürettiği güç DIN yada ECE normlarına göre ölçülür. Amerika ve Avustralya gibi ülkelerde SEA normlarına göre... 1HP/DIN = 1,123 HP/SEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 4 Aralık 2004, 15:00:27 >

• blitz kardeş boşver adam nuh diyo peygamber demiyo. acurayıda utanmasa hondanın modifiye firması yapıcak...
  • "Ben bu tarz farklılıklar olabilir diyorum"
    olayda bu zaten.
    madem vauxhall farklı ülkelerde opel gibi satılıyorsa ve araçları opelinkinden farklıysa ancak bu farklılık resmiyse ve her türlü güvence altındaysa ben bundan farklı bir şey ima etmiyorum
    mugen'i biliyorsunuz.honda araçlarını modifiye eder genelde.ancak yaptığı modifikasyonlar garanti kapsamında gerçekleştiriliyor.vauxhallıda bütün olarak bu şekilde görebiliriz.
    bu işler karışık aslında..
    honda amerikada honda adı altında da satılıyor.hatta civic si diye sadece amerikada satışı yapılan bir modeli daha var.ama aynı zamanda acura da honda araçlarını amerikada satıyor.amerikada bir honda nsx var birde acura nsx.
    ben kasamam artık isteyen istediğini satsın ya

• quote:

Orjinalden alıntı: PROPLAYER

blitz kardeş boşver adam nuh diyo peygamber demiyo. acurayıda utanmasa hondanın modifiye firması yapıcak...

+111111
  • yahu anlamıyomusun vauxhall modifiye firması filan değil opelin ta kendisi.. bu gif harbidenolayı iyi anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 4 Aralık 2004, 15:10:50 >
  • opel / vauxhall araçlarında donanımsal ve teknik özellikler alanında farklılıklar vardır.her iki firma aynı çatıda birde olsa bu olay modifiye yada farklı fabrikasyon araçlar üretmeye girer.Bu da işleri resmileştirir.opelin ingilterede vauxhall adı altında satışına vauxhall'a izin vermesi opelin pazarlama stratejisi, vauxhallın kendi istekleri doğrultusunda araçlara ek özellikler getirerek satışını yapması vauxhallın satış taktiğidir.dolayısıyla tüm bunlar resmi olarak opel güvencesinde olduğundan sonuç olarak benim en başta dediğime varılır.(dolaylı yada direk nasıl anlarsınız)blitz arkadaşın yorumlarına katılıyorum çünkü yanlış bir şey demiyor.ya ben anlatamıyorum yada muahahahcılar anlamıyor neyse.

ben daha fazla yazmıyorum.siz devam edebilirsiniz.
  • quote:

opelin ingilterede vauxhall adı altında satışına vauxhall'a izin vermesi opelin pazarlama stratejisi, vauxhallın kendi istekleri doğrultusunda araçlara ek özellikler getirerek satışını yapması vauxhallın satış taktiğidir.

Dediklerin genel olarak doğru Nitro. Ama hepimizin düştüğü bir yanlış var ki bunu da konu sonuca varırken açıklamak istedim. Bu pazaralama stratejileri ne Opel'in ne de Vauxhall'ındır. Sonuç olarak bunlar ve bunlar gibi bir çok markanın sahibi olan General Motors "tuz" dese bu markaların g*tü "cız" eder Yani herşey GM'de biter

• Dediklerin genel olarak doğru Nitro. Ama hepimizin düştüğü bir yanlış var ki bunu da konu sonuca varırken açıklamak istedim. Bu pazaralama stratejileri ne Opel'in ne de Vauxhall'ındır. Sonuç olarak bunlar ve bunlar gibi bir çok markanın sahibi olan General Motors "tuz" dese bu markaların g*tü "cız" eder Yani herşey GM'de biter

• ya bu arada amerikada iflas eden iflasın eşiğine gelen yada sorun yaşayan otomotiv firması neydi?
    hep aklımda general motors diye kaldı kesin yanlıştır yada yoktur öyle sorun yaşayan bir firma.bilen duyan varsa düzeltsin lütfen.

sbeqd:
    topicini istila ettim özür dilerim
    patch için teşekkürler
    bakalım 106 kanatlanıp uçacakmı :D
  • yamayı yükledim winrar la açtı dosyaları bana yüklemeyi anlatıcak arkadaşım varmı buralarda...
  • Save dosyalarının içindeki 106 corsa dizinlerini savelerinin yanına kopyala. Cars dizinini de profram files\EA Sports\nfsU un içine sokuyosun bu kadar
  • biraz daha açık anlatırmısın yapamadım
  • yav bende bısey anlayamadım bıraz daha acık acıklarsan sevınırımm
  • abi biriniz arabaların resimlerini koysanız?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.