Şimdi Ara

NFSU2 USA versiyonlarına PEUGEOT 106 ve OPEL CORSA'yı çıkaran yama!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boş yere heveslenmeyin. arabaların dış görünümlerine dokunamıyorsunuz. sadece motor
  • bence guzel cesıt olsun hep 206 sıktı 106 ıle bastan career yapıp yarısıcam ark.tada 206 var lan dan yarısacaz canavar olcak bıtınce bırde arabanın dıs gorunumu modifiye oluyo baktım gercı satın almadım onu da solım ek olarak
  • bi screenshot koysaydınız merak ettim şimdi...
  • vauxhall-opel tartışmasını özelden halledin arkadaşlar...
  • bilal sende iş var dostum.nerden buluyon bunları
  • benimkinden save dosyası fln çıkmadı bi tek PAL die bişey war içindede 106 ve corsa nın dosyaları war ama save dosyası yok !!!?
  • tesekkürler arkadasım
  • şuan download ediyom
    yükledikten sonra görüşlerimi sunarım
  • tesekkürler arkadasım
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • lanet olsun yaw her format atışımda unutuyom 106 nın save ini kopyalamayı sonra tekrar başlıom en baştan bana peugeot 106 ile bitirilmiş save dosyayı yollayabilecek olan varmı????????

• abi bana ayrıntılı olarak yazabilirmisin
  • dediklerini uyguladım bi şey olamadı ayrıntılı yazarmısın bi zahmet
  • selam kardeş indiridiğim dosyayı nereye kopyalicaam bana yardımcı olursan sevinirim...cevap
  • şimdi undergroun 2 yi tekrar mı kuracam dosyayı indireyim de bi ara kurarım ve bakarım artık
    ama oynayan arkadaşlar ss koyarlarsa belki gaza gelirim
  • teşekkürler kardeş indiriliyor....
  • link kırık
  • 1 yıllık konu hortlamış

opel - vauxhall tartışması süperdi yav . vauxhall tabikide opel'in farklı bi adı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

opel bazı ülkelere arabalarını bu adla piyasaya sürüyo

+1iNGİLTERE'DE HATTA
  • eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.