Şimdi Ara

NFTSEA AİRDROP 4.5 DOLAR DEĞERİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yeni bir airdroptan bahsedeceğim airdroptaki tokenımız max arz 5 milyon token 3 milyon token ön satış (1 eth: 10.000ns) tanesi yaklaşık 0.45 civarı airdropta ise 1 milyon token dağıtılacak 1 milyon token da pazarlama ve gelecekteki geliştirmeler için ayrılmış projenin whitpaperina siteden ulaşabilirsiniz her şey detaylıca yazıyor sizin yapmanız gereken tek şey eth adresinizi yazmanız başka bir şeye gerek yok eğer yapamayanlar için yorumlarda yardımcı olurum. Airdroptan 10 adet kazanacaksınız bu da 4,5 dolar civarı yapıyor

https://nftsea.net/C4JQNPM 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenahlt -- 7 Kasım 2021; 22:48:33 >

• Arkadaşlar ben gününü yazmamışım 14 gün 1 saat var şuan zaten sitede direk yazıyor.

• Scam proje vaktinizi harcamayın. Daha önce de paylaşıldı girildi. Airdrop süresi doldukça tekrar 19 gün olarak sayaç başa atıyor. Maksat ethereum tokatlamak önsatış altında.

• Benim 1dk mı bile almadığı için paylaştım ne olur ne olmaz girmekte bi zarar görmüyorum.

• alperenahlt A kullanıcısına yanıt

Sadece sizin 1 dakikanız ile ilgili değil malesef. Dolaylı yoldan hype yaratıyoruz ve insanlar bu hypea kapılıp presale adı altında scam projelere yatırım yapabilirler. Dolayısıyla sizin 1 dakikanızdan ziyade insanları neyin ne olduğuyla ilgili uyarmak daha doğru olur diye düşünüyorum. 2 adet cüzdandan birinde toplam 50 diğerinde 30 ref kasmış biri olarak söylüyorum vpn ve random wallet adresle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.