NFTSEA AİRDROP 4.5 DOLAR DEĞERİNDE
Merhaba arkadaşlar öncelikle yeni bir airdroptan bahsedeceğim airdroptaki tokenımız max arz 5 milyon token 3 milyon token ön satış (1 eth: 10.000ns) tanesi yaklaşık 0.45 civarı airdropta ise 1 milyon token dağıtılacak 1 milyon token da pazarlama ve gelecekteki geliştirmeler için ayrılmış projenin whitpaperina siteden ulaşabilirsiniz her şey detaylıca yazıyor sizin yapmanız gereken tek şey eth adresinizi yazmanız başka bir şeye gerek yok eğer yapamayanlar için yorumlarda yardımcı olurum. Airdroptan 10 adet kazanacaksınız bu da 4,5 dolar civarı yapıyor
UNIO Airdrop
UNIO, UNIOSWAP'ın kısaltmasıdır. UNIO, UNI'nin doğal kusurlarını ortadan kaldırmayı, kullanıcı eşiğini basitleştirmeyi ve DEFI ekosistemini teşvik etmek için daha düşük oranlar sağlamayı amaçlayan bir UNI hard fork'udur. UNIO, UNI'nin yalnızca 1/20.000'i olan toplam 50.000'e sahiptir. Popülerliği çekmek için yüksek fiyatlı paralar yaratmayı amaçlıyor!
coinin amacı bu arkadaşlar bence airdrop'a katılmakta fayda var hem arzı az hemde kolay katılması eth adresinizi girmeniz yeterli olacaktır
referanssız girerseniz sadece 0.2 alırsınız referansla girdiğiniz zaman hem siz hem ben 0.2 unıo daha kazanmış olurum teşekkürler bol kazançlar
Free Doge Coin Mining
Arkadaşlar internette bedava mining yapan siteler görmüştüm birisi karşıma çıktı bedava üye olup doge coin kazabiliyoruz bi ücret ödemenize gerek yok 100Dh/s bi üretim yapıyor bence denemekden zarar gelmez arada bi konuya gelip yazarım birikince çekebildim mi diye
https://dogeminingpaid.com/?ref=alperen
43k kişi kayıt olmuş
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.267 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları