arkadaşlar 1 hafta oldu alalı ve turkiyede ilk kullanıcılardan biriyim bana maliyeti 600ytl civarına geldi fiyat fena değil özellilerine göre sizlerinde bildiği gibi en çarpıcı özelliği çift sim kartı aynı anda kullanmak ve msjlaşmak o özellik baya iyi ve aksesuarları full adama herşeyleri koymuş çift batarya bile var ki batarya 3 gün gidiyor( şuanda) ,ses baya yuksek ama en sonda seste patlamar olabılıyo tabı bu kalıtelı bır muzıkte cok aza ınıyo onun dısında cd sız dırek bılgısayar tanıyor ve web cam olarak dırek kullana bılıyorsunuz ve usb den şarj olmasıda avantaj, ki diğer aksesuarlarıda mevcut ( araç ve normal şarj da var yani) başka evet sızı rahatsız eden noyu bır kereye mahsuz yazarak bırdaha sıze ulasmasını bıle engelıyorsunuz;kamerası cok başarılı değil ama esas ozellık cıft hat olayı bence başarılı ama gel gelelım benim şansım mıdır bilemiyorum bluetooth ozellıgınde bı sorun yaşıyorum cok guzel gonderıyo blutoohtan ama bır turlu alamıyo oku hatası dıye bır hata verı cozemedım onun dısında bence guzel bır telefon ama en kısa sure hatayı cozmek ıstıyorum olmasdı yenısıyle degıstırıcem veya sorunu cozdurucem arkadaşlar aklınıza takılan telefonla ılglı her soruyu sorabılırsınız herkeze ıyı haftalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme