< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 11 Temmuz 2021; 21:7:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 11 Temmuz 2021; 21:7:15 > |
Gelişmeden kasıt, eğer aracın tamamlanması ise çevirmek için aracı hazırladık, font dahil fakat çevirecek kimse yok. Sadece bu mu hazır.
Jprg oyunlarının elimizdeki araç listesini yazayım size. Nino kuni 2. Nioh complete edition. Tales of smphonia. Samurai warriors spirit of sanada. Samurai warriors 4-II. Senran kagura estival versus. Tales of zestiria. Tales of berseria. Warriors all stars. Dynasty warriors 9. Attack on titan 2 – tarafımca çevriliyor şu an. Dragon Quest Heroes Slime Edition (en sevdiğim seridir) DRAGON QUEST HEROES II Arslan the World warrior. One piece pw 3 – talep olmadığı için %50 civarı bir düzeyde askıya alındı. (Hiç duyurulmadı) Nier automata – bitmek üzere çevirisi, size uzun gelebilir süreç ama tribogamer gibi prof bir yere bakarsanız 1buçuk 2 senede %20 – 25 lerde kaldığını görürsünüz. Biz ise bitirmek üzereyiz. Ve tabii yakuza 0 (bence en iyi jprg )(çok basit açılıyor, ben biri el atsın diye bekliyorum, umarım biri el atar) Talep dersek…? Yok. Olsa da çevirmen yok. Sıkıntı burada patlak veriyor işte. Jprg dışındaki oyunlardan bahsetmek gerekirse, Shadow of tomb raider yerelleştirme projesi, aldığım duyumlara göre oyunçeviri tarafından başlatılacakmış. Ama resmen onlar duyurana kadar başladı diyemeyiz. Sadece duyum aldım. Shadow of war ve Wolfenstein 2 the new colossus oyunu için sağlam kişilerden talep gelirse 2dk’lık işi var, açıp verebiliriz. Elimiz kolumuz dolu olduğu için şu an kıpırdayamıyoruz. Bunun dışında f1 2018 türkçe konusu açılmış az evvel. Eğer yeterli talep olursa, onuda 3-4 saat içinde açabiliriz. Fakat çevirmen yok. Teknik olarak biz türklerin eksiği yok. Çevirmen eksiğimiz büyük. (site olarak demiyorum, genel olarak) Hatta nino kuni 2 için birkaç gün evvel tribogamer’dan takas teklifi geldi. Fakat Türkçeye çevrilmediği için herhangi bir cevap yazmadık. Örneğin eğer talep olsa çok istenseydi oradan alabileceğimiz Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, Lightning Returns: Final Fantasy XIII gibi araç gereçler ile ninoyu takas ederdik. Hoş etsekte talepte yok çevirmende yok. Jprg oyunlarının bizde bir karşılığı yok. Herkes shadow of tomb raider peşinde :) Biraz fazla uzattım lafı ama şu an durum bu. Elimizden geleni yapıyoruz, kendi adımıza ama bireysel olarak uğraşlarla çok yol kattetiğimiz söylenemez. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 24 Mart 2018; 10:5:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 25 Mart 2018; 3:21:45 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 27 Mart 2018; 19:57:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 29 Mart 2018; 5:7:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 8 Nisan 2018; 2:26:15 > |