Buri dostum nice senelere doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun yeni yaşının mutluluk getirmesini dilerim...
quote:Orijinalden alıntı: crazyboy1 Matrix Pastanda hazır neo... eyv bro sende olmasan halimizi soran yok kaç olduk 18yaşına geldikmi
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orijinalden alıntı: crazyboy1 Matrix Pastanda hazır neo... eyv bro sende olmasan halimizi soran yok kaç olduk 18yaşına geldikmiAlıntıları Göster iyice yaşlandın hadi nice senelere burhan abi :)
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orijinalden alıntı: crazyboy1 Matrix Pastanda hazır neo... eyv bro sende olmasan halimizi soran yok kaç olduk 18yaşına geldikmiAlıntıları Göster Doğum günün kutlu olsun bro. Hadi nice senelere...
quote:Orijinalden alıntı: byhtkiyice yaşlandın hadi nice senelere burhan abi :)Alıntıları Göster Burhan abi benden sana
quote:Orijinalden alıntı: Pyotr AlekseyeviçBurhan abi benden sana Alıntıları Göster Demircibu doğum gününü tebrik ederim.
quote:Orijinalden alıntı: etuschDemircibu doğum gününü tebrik ederim. Alıntıları Göster Mutlu yıllar demircibu.
quote:Orijinalden alıntı: alaMutlu yıllar demircibu.Alıntıları Göster öhöömm... nice senelereeeeee buriiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiki doğduuunnnnnnnnnnnn
quote:Orijinalden alıntı: alaMutlu yıllar demircibu.Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun nice senelere paşam
Pcde olsaydim baska olurdu ama dogum gunun kutlu olsun brom :) Pastandan Trinity yengeyi cikarticaz :D
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orijinalden alıntı: etusch tşkler arkadaşlarAlıntıları Göster niyooooooooooooo doğum günün varmışşşşş iyi ki doğmuşsunnnn
quote:Orijinalden alıntı: *nameless* niyooooooooooooo doğum günün varmışşşşş iyi ki doğmuşsunnnn ve sen son anda öğrendin artık masum değilsin minnoş serpil
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orijinalden alıntı: *nameless* niyooooooooooooo doğum günün varmışşşşş iyi ki doğmuşsunnnn ve sen son anda öğrendin artık masum değilsin minnoş serpilAlıntıları Göster demircibu iyiki doğmuş yoksa DH ekran kartlarını kimden alcaktı gerçi ben daha alamadım ama olsun
quote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: *nameless* niyooooooooooooo doğum günün varmışşşşş iyi ki doğmuşsunnnn ve sen son anda öğrendin artık masum değilsin minnoş serpil nete girememiştim iki gündür
quote:Orijinalden alıntı: ESRCquote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: *nameless* niyooooooooooooo doğum günün varmışşşşş iyi ki doğmuşsunnnn ve sen son anda öğrendin artık masum değilsin minnoş serpil nete girememiştim iki gündür Alıntıları Göster demirçibuuuuu mutlu yıllar