Haci bana bi bıçak lazım. Hasmına salladın mı geri dönmeyeninden olsun. Bilen bilir ben bir adam iki kere bıcak sallamam. tatarramazan.gif.
quote:Orijinalden alıntı: alptuğ56 bende bugün zannetmiştim neyse artık seneye bakarız hediyeyi şimdi alsaydık quote:Orijinalden alıntı: madro günün kutlu olsun. eyv
quote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: alptuğ56 bende bugün zannetmiştim neyse artık seneye bakarız hediyeyi şimdi alsaydık quote:Orijinalden alıntı: madro günün kutlu olsun. eyv olmaz hocam miadı geçmiş oh neyse bu sene kurtulduk seneye başka bir yol bulur kurtuluruz
quote:Orijinalden alıntı: alptuğ56 quote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: alptuğ56 bende bugün zannetmiştim neyse artık seneye bakarız hediyeyi şimdi alsaydık quote:Orijinalden alıntı: madro günün kutlu olsun. eyv olmaz hocam miadı geçmiş oh neyse bu sene kurtulduk seneye başka bir yol bulur kurtuluruz />
quote:Orijinalden alıntı: etusch Haci bana bi bıçak lazım. Hasmına salladın mı geri dönmeyeninden olsun. Bilen bilir ben bir adam iki kere bıcak sallamam. tatarramazan.gif. işini görürmü bro
quote:Orijinalden alıntı: etusch bu çok ecnebi tarzı oldu ama neyse. hem o avratın hali ne öyle aboooo ? neyi varmış bebeşimin hııı bide dudaktan alimmm />