Şimdi Ara

Nicholai Hel hiç Konu dışında takılıyor muydu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Boşuna bu kadar uzun mesajlar yazma. Konu dışının. %90'ı bunları zaten anlamayacaktır. Hatta birazdan bu mesajlarına "durumumuz yoktu okuyamadık" gibi mesajlar da gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin yahu, ben asla elit ya da elitist olmadım, öyle bir gayem veya çabam yok. Asla ünlü olmak istemedim. Asla birisi gibi olmak istemedim. Duruma giden bir latife varsa başkasına ait, şeyini çıkarmadan yaptığımız olmuştur, popüler olana antipati, farklı ve aykırı olana dikkat çekme gayesiyle sempati beslemem. Hisleri doğrultusunda yazan birisiyim, boşuna yazmak ya da okunup beğenileceğini ümit etmek, uzun ya da kısa yazmak, konu dışının ya da çok önemli kişilerin olduğu eğitim ve kültür seviyesinin yüksek olduğu kişiler tarafından anlaşılmak hedefiyle yazmaya başlamam, yazımı şekillendirmem. Beğenilmek için yazmıyorum yani.

Kötü esbiri yapanı da iyi esbiri yapanı da, takılanı dalga geçeni de severim. Çünkü benim de karakterimin bir kısmını muzurluk oluşturuyor. Yaptığım şeylerin bana yapılmasından rahatsız olursam iki yüzlülük etmiş olurum.

"Okumadım kardeş durumumuz yoktu, çocukken pi sayısını yokluktan iki alırdım."

Bana kalbim kadar temiz bu byte'ları ayırdığınız için teşekkürler. Şimdi biraz eşime ve oğluma vakit ayırmak istiyorum.

Şaka lan, boşandım ben.

Yok evlenmedim hiç.

Öyrenciyiz abi yap bir şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Gelsin yahu, ben asla elit ya da elitist olmadım, öyle bir gayem veya çabam yok. Asla ünlü olmak istemedim. Asla birisi gibi olmak istemedim. Duruma giden bir latife varsa başkasına ait, şeyini çıkarmadan yaptığımız olmuştur, popüler olana antipati, farklı ve aykırı olana dikkat çekme gayesiyle sempati beslemem. Hisleri doğrultusunda yazan birisiyim, boşuna yazmak ya da okunup beğenileceğini ümit etmek, uzun ya da kısa yazmak, konu dışının ya da çok önemli kişilerin olduğu eğitim ve kültür seviyesinin yüksek olduğu kişiler tarafından anlaşılmak hedefiyle yazmaya başlamam, yazımı şekillendirmem. Beğenilmek için yazmıyorum yani.

Kötü esbiri yapanı da iyi esbiri yapanı da, takılanı dalga geçeni de severim. Çünkü benim de karakterimin bir kısmını muzurluk oluşturuyor. Yaptığım şeylerin bana yapılmasından rahatsız olursam iki yüzlülük etmiş olurum.

Bana kalbim kadar temiz bu byte'ları ayırdığınız için teşekkürler. Şimdi biraz eşime ve oğluma vakit ayırmak istiyorum.

Şaka lan, boşandım ben.

Yok evlenmedim hiç.

yine güldürürken düşündürdün be nikko

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Boşuna bu kadar uzun mesajlar yazma. Konu dışının. %90'ı bunları zaten anlamayacaktır. Hatta birazdan bu mesajlarına "durumumuz yoktu okuyamadık" gibi mesajlar da gelecek.

Durumumuz yoktu okuyamadık qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: zabazingo0

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Durumumuz yoktu okuyamadık qnq

Sen sus köylü

• quote:

Gelsin yahu, ben asla elit ya da elitist olmadım, öyle bir gayem veya çabam yok. Asla ünlü olmak istemedim. Asla birisi gibi olmak istemedim. Duruma giden bir latife varsa başkasına ait, şeyini çıkarmadan yaptığımız olmuştur, popüler olana antipati, farklı ve aykırı olana dikkat çekme gayesiyle sempati beslemem. Hisleri doğrultusunda yazan birisiyim, boşuna yazmak ya da okunup beğenileceğini ümit etmek, uzun ya da kısa yazmak, konu dışının ya da çok önemli kişilerin olduğu eğitim ve kültür seviyesinin yüksek olduğu kişiler tarafından anlaşılmak hedefiyle yazmaya başlamam, yazımı şekillendirmem. Beğenilmek için yazmıyorum yani.

Şaka lan, boşandım ben.

Yok evlenmedim hiç.

Ne işle uğraştığınızı sorabilir miyim

• Düş doktoruyum.
  • oo Nicholai Hel mi alırım bir dal
    Beynim yandı yemin ediyorum. Çok düşündürdün reyiz.

• Nikko efsanedir yeniler bilmez

• quote:

Şaka lan, boşandım ben.

Yok evlenmedim hiç.

Yazdıklarınızı googleda aratmaya üşendim. Eğer kendiniz yazıyorsanız sahiden güzel uslup ve kelime hazneniz var. Ben evet diyorum

• Bir de bu var. İnsanlar ulaşabildiği şeyin varlığını sorguluyor. Bir kere Ümit Karan ile aynı ortamda yan yana yemek yemişliğim var. Severim de ayaktopçuluğunu, yanımda başka Galatasaraylı arkadaşlar da olmasına rağmen "Yok lan değildir, burada ne işi var?" diyerek adamın varlığını reddettiler resmen. Gittim, kendisini beğendiğimi, zamanında menajerlik oyunlarında kendisini transfer etmeye uğraştığımı, zamanında Galatasaray'a gelince sevindiğimi falan söyledim. Sonra bunaltmadan geçtim masama oturdum. Ne fotoğraf çektirdim, ne imza istedim ne de memelerimi açıp saat yapmasını rica ettim. Belli ki biraz uzaklaşmak istemiş adam, gittiğimiz yer lüks ve pahalı bir yer olmasına rağmen Ankara'da kremanın da kremasına hitap eden daha büyük daha lüks yerler var.

İnsanları genel olarak var oldukları şekliyle anlayamıyoruz, zamanla çözüyoruz, bu yüzden kafamda büyütüp de ilk buluşmadan sonra görüşmediğim kadın sayısı çoktur ama onların da insan olduklarını unutuyoruz galiba. Farklı bir kefeye koyuyoruz. Şu "Güzel kızlar osurmaz, pırt yapar." düşüncesi gibi.

Alıntı yapılan yazıya bakınca ne edebî olarak ne de anlam olarak bir başarımı yakalayamadım. Normal bir yazı. Beğendiğinize sevindim ama şaşırdım da. Aratın, benzer üslûba denk gelirsiniz elbette. O kadar sohbet ettik, o kadar kitaplar okuduk, o kadar insan tanıdık, o kadar film izledik. Elbette öznellik bir yere kadar. Aslında sıfırdan bir şey yaratmaya kalkıştığımızda kesin bir yerlerden esinlenme havası yakalanıyor. Bizi biz yapan olayları ve kişileri yorumlama farkı.

"Bence ilk adımı erkeklerin atmasını beklemek gericilik, sene olmuş 2083, uzaya maymun göndermişiz, hâlâ gelip teklif etmemi bekleyen kadınlar var." diye düşünüyoruz, konuşuyoruz ama ilk adımı atan kadına da kolay kadın gözüyle bakıyoruz, kaybetmekten korkmuyoruz, nazlamıyoruz. Hatta cesareti yüzünden korkabiliyoruz da, isteklerini karşılayamayız sanıyoruz. Genel manada çoğumuz iki yüzlüyüz.

Beni iyi bir yazar, iyi bir insan, iyi bir sevgili, iyi bir düşünür (Düşünmeyi seviyorum yoksa anladığımız anlamda düşünür ya da aydın değilim), iyi bir hayvansever, işini iyi yapan profesyonel biri olarak görenler var. Bunların hepsini çok samimi olduklarım, ailem ve sevgililerim, bir ya da birkaçını ise daha az tanıyanlar biliyor. Ben kendimi yukarıda iyi olarak addedildiğim konularda iyi görmüyorum. Çevre çok kötü, standart insan profili düşük, o kadar. Senin iyi yazıyorsun dediğin konularda bir yazıya denk geldiğimde çok iyi yazdığını, mukayese etmem gerekirse beni katlayabileceğini düşündüğüm kişiler, senin iyi insansın dediğin konuda benim gösteremeyeceğim olgunluğa ve sakinliğe sahip olduğunu tecrübe ettiğim kişiler, senin işinde çok başarılısın dediğin konularda benim feyz aldığım ve benzemeye çalıştığım kişiler var. Ben burada yazıyorum diye beni beğeniyorsunuz ama buraya yazmadığı için tanıyamadığınız çok kaliteli, çok kültürlü ve çok iyi

Yine bir yere bağlayamadım bir yazı oldu, seri eksileyin. Hak ettim.

kitaptan mı yazıyorsun arkadaş. :)
  • Hayır.
  • quote:

Hayır.

imzandaki zeka testi linki çalışmıyor düzelt onu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.