Şimdi Ara

Nick: ekt ( Dolandırıcılık ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sayın yöneticiler, yukarıdaki mesajıma cevap vermeyi düşünüyor musunuz? 10 gündür cevap yazmanızı bekliyorum.

Çok basit bir soru sordum. Bu dolandırıcı şahıs hakkında açtığım konuyu niçin silmiştiniz ve şu an vicdanınız rahat mı?

Anladığım kadarıyla bu konuda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz. En basitinden yıllar önce bu şahısla ilgili açtığım bilgilendirme ve uyarı konusunu silerek, o günden beri sizler de bu yaşananlardan dolaylı olarak sorumlusunuz.

• Ben de bu arkadaş tarafından dolandırıldım. Forum yönetimi sanırım kendisini kolluyor.

• jAkz kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Alım satımlar da daha da dikkatli olmak gerek artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @teneke_kupa

Bu şahıs hakkında 2019'da açmış olduğum konu sonunda aktif hale getirildi. O konuda daha detaylı bilgiler ve şahsın bana göndermiş olduğu 2 tane Garanti Bankası dekontu da mevcut. Kullanmak istersen eğer;

https://forum.donanimhaber.com/steam-cuzdan-kodu-dolandiriciligi-onur-karaas-ve-mehmet-egemen-tanriseven--136940784

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Takibe aldım.

Duruma ve sürecin ilerleyişine göre ekleme yapılması gerekirse diye not aldım. 👍👍

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Konu güncel kalsın. Bugün kendisine ulaştım. Hesaplarını kendisi kullanmıyormuş vs. Gibi yalanlar uydurdu. Facede profilinde yer alan iş yeri bilgileri mevcut arkadaşlar. Google’da firmayı yazinca iletişim bilgileri çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaa yine mi bu benide kasa ayağına 1700tl dolandırdı bu p... Bende kimliği var isteyene atabilirim tcsini

• +90 533 165 81 72: TR950006701000000035682651
    Yapikredi
    Mehmet Tanrısever

Bugün de beni dolandırdı maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.