Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Nick: ekt ( Dolandırıcılık )
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu özetini mesaja ekledim hocam. (: Hatırlattığınız için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
az once bana MSI MPG A650GF 650 W Power Supply 600 TL E SATMAYA CALİŞİYORDU güvenmedim bi türlü iyiki atmamişim parayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametpaso2 -- 24 Mayıs 2023; 19:7:54 > -
referansi varmiydiki
-
Benden eski ve forumda aktif olduğunu görünce hiç sormadım maalesef.
Lakin mesajlarda referanslarının olup, forumda da sürekli aktif olduğunu söylemesi ve benimde öyle olduğunu görmemle gene ne olur ne olmaz diye ödemenin yarısını yollamamla tüymesi bir oldu işte. (:
Hesabı şikayet etmeyi unutmayınız lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 24 Mayıs 2023; 19:14:49 >
-
Bu hesabi çalmıştır çok kişinin hesabını çaldı şahıs dikkatli olmak lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Playstation ana konu sayfasında dahi adına konu açılmış olan mehmet tanrıseven bu. Çok kişiyi dolandırsa da bir türlü cezasını bulmuyor maalesef.
Valla daha önce şikayet edilip edilmediğini bilmemekle beraber şahsım tarafından gerekli yerlere şikayeti yapılıp gereken adımlar atıldı.
Hep beraber bekleyip göreceğiz hocam. Hiç acelem yok. (:
-
Az önce arkadaş bana "Xbox alınık" sayfasındaki yorumumdan dönüş yaptı. Aydınlattığınız için sağolun.
Oyun için anlaşacakken profiline baktığımda 24 saat ban yediğini gördüm. Sonra ismini forumda aratınca sizin açtığınız bu konuya denk geldim. 2006 üyesi olduğu için başta hiç şüphelenmemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lametamorfosis -- 24 Mayıs 2023; 20:20:36 >
banada msj atmiş 1000 tl steam cüzdan diye vay arkadaş nasil bi kişilik bozuklugu var adamda
-
Nasıl bir tarikata denk geldik arkadaş ya… bana da mesaj attı da Allahtan çoktan almıştım dead space i. Güvenemicez artık kimseye bu gidiş…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli dostlar konuda da belirttiğim gibi.
Üyelik kaydı 2006 ve forumda aktif olmasına bianen referans vs sormadan kabul ettim.
Hepimizin daha dikkatli olmasında yarar var.
Başkalarına zarar vermemesi adına profili şikayet edip kapatılmasını sağlayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
+90 544 665 04 72 bu noda ona ait dikkat edelim
Bu şahıs 2019 yılında beni de dolandırmaya kalktı (hatta başta bunu başardı da). Sonrasında ben de konu açmıştım foruma, ama çok sağ olsunlar(!) yönetim ekibi şikayet üzerine daha sonra bu konuyu silmişti.
Bu şahsın gerçek adı Mehmet Egemen Tanrıseven 'dir ancak banka hesapları Mehmet Tanrıseven olarak geçmektedir. Forumda benim tespit edebildiğim @egemenonline @M3HM3T.10 @-jM @Qpi99 @SooeeLL nickleriyle benim banlattığım hesapları mevcut.
Adminler silinen konuyu bulabilirlerse görecektir. Bu şahıs kendi forum hesabına fake/multi hesaplarla referans da vermişti, hepsi resimleriyle ve kanıtlarıyla konuda vardı.
-
Sevgili yönetim, şimdi mutlu musunuz, vicdanınız rahat mı? Aynı şahıs insanları dolandırmaya devam ediyor. Bu şahsın dolandırdığı veya dolandırmaya çalıştığı herkesin ve yaşananların vebali ve sorumluluğu sizlerin de üzerinizde. Daha önce açmış olduğum ve sizlerin de silmiş olduğu konunun yeniden aktif edilmesini talep ediyorum. En azından bunu çok görmezsiniz umarım...
@gun @powerstorm @conjure @cagri105 @rds
Silinen konum
Bu da beni dolandırmaya kalktığı konu
https://forum.donanimhaber.com/200-tl-steam-cuzdan-kodu-tl--136931441
@powerstorm 'da bu üye ve açtığım konu ile ilgili bana özel mesaj göndermişti, belki hatırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 25 Mayıs 2023; 2:55:33 >
-
Bilgi için teşekkürler hocam.
Forum yönetimine bende yazdım, buradan bir şey çıkar mı bilemem de savcılıktan elbet 1,3,5 yılda olsa elbet bir şeyler kesin çıkar.
Bu tür konuların yönetim tarafından kapatılmasını doğru bulmamakla beraber, diğer insanlarında dolandırılmasının önüne geçilmesi adına yönetimin üzerine daha da düşüp gereken adımları atması gerek.
Bu konuda sizin ki gibi kapatılmazsa şayet, artık ne zaman bir sonuç çıkarsa konuyu elbet güncellerim. ((:
-
Rica ederim hocam, ben de konunun takipçisi olacağım, favorilere ekledim konuyu. Ben suç duyurusunda bulunmuştum ama takipsizlik çıktı. Artık bu ülkenin adaletine de güven olmuyor. Herif 4 yıldır sürekli aynı taktikle, Steam cüzdan kodu taktiğiyle insanları dolandırıyor ama hiç kimse bir şey yapamıyor. Yazıklar olsun!
Bu şahsın ben Instagram, Facebook falan tüm hesaplarını bulmuştum ama şimdi kontrol ettim hepsini ya kapatmış ya da boşaltmış.
Fakat akrabalarının hesapları hala aktif. Dilerseniz akrabalarının Instagram hesaplarını paylaşabilirim. Ben ulaşmaya çalıştığımda mesajları görmüşlerdi ama dönüş yapmamışlardı. Belki size dönüş yaparlar.
-
Adalet sistemi maalesef ya geç işliyor ya da hiç işlemiyor. Nitelikli dolandırıcılığa rağmen 4 yıldır bu ve bunun gibiler hala devam ediyorsa sözün bittiği yerdir.
Şıracının şahidi bozacı hocam.
Yakınlarından birşey çıkacağını sanmıyorum, lakin siz gene de özelden iletin bana. Gereken yerlere ileteyim.
Ne olur ne olmaz, bulunsun onlarda.
Tekrardan verdiğiniz vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
Benide @KKTC_EVRENnickiyle dolandırdı arkadaşlar bilginize.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu şahıs 2019 yılında beni de dolandırmaya kalktı (hatta başta bunu başardı da). Sonrasında ben de konu açmıştım foruma, ama çok sağ olsunlar(!) yönetim ekibi şikayet üzerine daha sonra bu konuyu silmişti. Bu şahsın gerçek adı Mehmet Egemen Tanrıseven 'dir ancak banka hesapları Mehmet Tanrıseven olarak geçmektedir. Forumda benim tespit edebildiğim @egemenonline @M3HM3T.10 @-jM @Qpi99 @SooeeLL nickleriyle benim banlattığım hesapları mevcut. Adminler silinen konuyu bulabilirlerse görecektir. Bu şahıs kendi forum hesabına fake/multi hesaplarla referans da vermişti, hepsi resimleriyle ve kanıtlarıyla konuda vardı. |
Sevgili yönetim, şimdi mutlu musunuz, vicdanınız rahat mı? Aynı şahıs insanları dolandırmaya devam ediyor. Bu şahsın dolandırdığı veya dolandırmaya çalıştığı herkesin ve yaşananların vebali ve sorumluluğu sizlerin de üzerinizde. Daha önce açmış olduğum ve sizlerin de silmiş olduğu konunun yeniden aktif edilmesini talep ediyorum. En azından bunu çok görmezsiniz umarım... @gun @powerstorm @conjure @cagri105 @rds Silinen konum Bu da beni dolandırmaya kalktığı konu https://forum.donanimhaber.com/200-tl-steam-cuzdan-kodu-tl--136931441 @powerstorm 'da bu üye ve açtığım konu ile ilgili bana özel mesaj göndermişti, belki hatırlar. |
@powerstorm @conjure @cagri105 @rds Sayın yöneticiler, yukarıdaki mesajıma cevap vermeyi düşünüyor musunuz? 10 gündür cevap yazmanızı bekliyorum. Çok basit bir soru sordum. Bu dolandırıcı şahıs hakkında açtığım konuyu niçin silmiştiniz ve şu an vicdanınız rahat mı? Anladığım kadarıyla bu konuda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz. En basitinden yıllar önce bu şahısla ilgili açtığım bilgilendirme ve uyarı konusunu silerek, o günden beri sizler de bu yaşananlardan dolaylı olarak sorumlusunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X