quote:Orijinalden alıntı: TurnUp_ quote:Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji Haha ben ... :( alt dudak hürkan
quote:Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji quote:Orijinalden alıntı: TurnUp_ quote:Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji Haha ben ... :( alt dudak hürkan Daha marjinal
quote:Orijinalden alıntı: JackGhosen Free Blood, Gratuit Sang, Kostenlos Blut, Alttakiler ingilizce mi? Freeblood haricinde
quote:Orijinalden alıntı: JackGhosen Free Blood, Gratuit Sang, Kostenlos Blut, free blood çok orjinal nerden geldi aklına ?
quote:Orijinalden alıntı: TurnUp_ quote:Orijinalden alıntı: JackGhosen Free Blood, Gratuit Sang, Kostenlos Blut, Alttakiler ingilizce mi? Freeblood haricinde Marjinal dediniz diye Fransızca ve Almanca da ekledim hocam
quote:Orijinalden alıntı: vasilidis Hürkan'ın fotoğraftaki kırmızı gözü Gelsin artılar Lol isim yerine sığmaz senden daha marjinal şeyler bekliyorumm
quote:Orijinalden alıntı: JackGhosen quote:Orijinalden alıntı: TurnUp_ quote:Orijinalden alıntı: JackGhosen Free Blood, Gratuit Sang, Kostenlos Blut, Alttakiler ingilizce mi? Freeblood haricinde Marjinal dediniz diye Fransızca ve Almanca da ekledim hocam Gayet hos beğenmedim değil de türkçe olmasi tercihim
quote:Orijinalden alıntı: Guest-FC5775AB9Hünkar inceHünkar Beğendi = Hürkan Beğendi Daha da yok sana nick mick falan