Bildirim
Nickim değişti ama giriş yapamıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorun hala devam ediyor. İlgili admin WANTED -
Kullanıcı adınızda özel karakterde kullanmamışsınız, mail adresiniz ile giriş yapmayı dener misiniz size zahmet... Teknik bilgim az sadece öneri yapıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Kullanıcı adınızda özel karakterde kullanmamışsınız, mail adresiniz ile giriş yapmayı dener misiniz size zahmet... Teknik bilgim az sadece öneri yapıyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kullanıcı adı yerine mail adresimi yazdığımda işe yaradı giriş yapabildim. Fakat bu benim "kullanıcı adı"m değil ki, sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Bir de şunu farkettim: "Nick işlemleri" bölümüne girdiğimde soldaki "Durum" yazan yerde "Kapalı" ifadesi yazıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Saygılar... -
İlk zamanlarda yapıyor hocam bu tarz bir hata. Bir kaç gün geçtiğinde kendi kendine düzelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: tkdonanımhaber
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Kullanıcı adınızda özel karakterde kullanmamışsınız, mail adresiniz ile giriş yapmayı dener misiniz size zahmet... Teknik bilgim az sadece öneri yapıyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kullanıcı adı yerine mail adresimi yazdığımda işe yaradı giriş yapabildim. Fakat bu benim "kullanıcı adı"m değil ki, sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Bir de şunu farkettim: "Nick işlemleri" bölümüne girdiğimde soldaki "Durum" yazan yerde "Kapalı" ifadesi yazıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Saygılar...
"Durum" > "Kapalı" ifadesi nick değişim talebinin neticelendirildiğini gösterir. Yani nick değişimi gerçekleştiği için talep sonuçlandırılmış, kapatılmış.
-
@Ambarad ve @Network,
İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Saygılar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X