Şimdi Ara

Nickim değişti ama giriş yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "thek" olan nickimi "tkdonanımhaber" olarak değiştirdim. Siteye forum bölümünden giriş yaparken sorun yok fakat anasayfadan giriş yapmak istediğimde "böyle bir kullanıcı bulunamadı" gibi bir uyarı alıyorum. Sebebi nedir acaba?

• Sorun hala devam ediyor. İlgili admin WANTED
  • Kullanıcı adınızda özel karakterde kullanmamışsınız, mail adresiniz ile giriş yapmayı dener misiniz size zahmet... Teknik bilgim az sadece öneri yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Kullanıcı adınızda özel karakterde kullanmamışsınız, mail adresiniz ile giriş yapmayı dener misiniz size zahmet... Teknik bilgim az sadece öneri yapıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kullanıcı adı yerine mail adresimi yazdığımda işe yaradı giriş yapabildim. Fakat bu benim "kullanıcı adı"m değil ki, sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Bir de şunu farkettim: "Nick işlemleri" bölümüne girdiğimde soldaki "Durum" yazan yerde "Kapalı" ifadesi yazıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
    Saygılar...
  • İlk zamanlarda yapıyor hocam bu tarz bir hata. Bir kaç gün geçtiğinde kendi kendine düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkdonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Kullanıcı adınızda özel karakterde kullanmamışsınız, mail adresiniz ile giriş yapmayı dener misiniz size zahmet... Teknik bilgim az sadece öneri yapıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kullanıcı adı yerine mail adresimi yazdığımda işe yaradı giriş yapabildim. Fakat bu benim "kullanıcı adı"m değil ki, sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Bir de şunu farkettim: "Nick işlemleri" bölümüne girdiğimde soldaki "Durum" yazan yerde "Kapalı" ifadesi yazıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
    Saygılar...

"Durum" > "Kapalı" ifadesi nick değişim talebinin neticelendirildiğini gösterir. Yani nick değişimi gerçekleştiği için talep sonuçlandırılmış, kapatılmış.

• @Ambarad ve @Network,
    İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.