Şimdi Ara

NİCKİNİZ NE ANLAMA GELİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten ilginç ama hepmizin kullandığı bir nick var. Gerçek ismini kullananlar pek az. Bunun nedenini bilmiyorum ama bu böyle :) benim nickim cht_55. cht=cihat - 55 ise samsunlu olduğum peki ya sizlerinki

• amac ne simdi bundaki benimkinin bi anlamı oldugunu sanmıyorum mc kaset demek ama sonradan örendim simdi benim nickim kaset kork mu zamanında almısız imza haline gelmis ama bunun dısında genelde adımı kullanıyorum. nicki sebebi gizlilikten dolayı kimse birbirini tanımasını istemiyor sıcak ortamlar dısında ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

amac ne simdi bundaki benimkinin bi anlamı oldugunu sanmıyorum mc kaset demek ama sonradan örendim simdi benim nickim kaset kork mu zamanında almısız imza haline gelmis ama bunun dısında genelde adımı kullanıyorum. nicki sebebi gizlilikten dolayı kimse birbirini tanımasını istemiyor sıcak ortamlar dısında ondan olabilir
    benimki black_hawk 5 yıllık cs oyuncusuyum da
  • quote:

amac ne simdi bundaki benimkinin bi anlamı oldugunu sanmıyorum mc kaset demek ama sonradan örendim simdi benim nickim kaset kork mu zamanında almısız imza haline gelmis ama bunun dısında genelde adımı kullanıyorum. nicki sebebi gizlilikten dolayı kimse birbirini tanımasını istemiyor sıcak ortamlar dısında ondan olabilir
    hayır yanılıyorsun eğer mcyi cansdız bir madde olarak algılayacaksan evet kaset demek a.ılışı = Music Casette ama Bir hipohpçı isen farklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4nce4lif3

benimki black_hawk 5 yıllık cs oyuncusuyum da

Alıntıları Göster
    .. Yorumsuz..

Not: Bunun bir üstteki msjla hiçbir ilgisi yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: cht_55

hayır yanılıyorsun eğer mcyi cansdız bir madde olarak algılayacaksan evet kaset demek a.ılışı = Music Casette ama Bir hipohpçı isen farklıdır

Alıntıları Göster
    genelde 4saken kulanırdım ama nezih_hoca yaptım sahan gökbakarın dikkat şahan çıkabilir programındaki bi tiplemesi bana komik geldi ve bunu yaptım. 4saken ise 4=four yani for oluo okunuş forsaken oluo :D oyunu var şarkısı war herşeyi war :D terkedilmiş vazgeçmiş vs vs anlamlara gelio:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

.. Yorumsuz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

.. Yorumsuz..

ben onu onun için yazmadım ki zaten onun üstündeki için yazdıydım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

.. Yorumsuz..

ben onu onun için yazmadım ki zaten onun üstündeki için yazdıydım

Alıntıları Göster
    Cemshit'in kısaltılması Cemsh.. okulda oyle derlerdı universitede oyle dıyolar devam aynen Cemsh

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemsh

Cemshit'in kısaltılması Cemsh.. okulda oyle derlerdı universitede oyle dıyolar devam aynen Cemsh

Alıntıları Göster
    haha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsh

Alıntıları Göster
    küfür etsen daha iidi be ne diyon hip hop falan ölürüm daha ii be biz metalci adamız bize ters hiphop falan ayıp oluyor ben kaseti alimmm

• quote:

küfür etsen daha iidi be ne diyon hip hop falan ölürüm daha ii be biz metalci adamız bize ters hiphop falan ayıp oluyor ben kaseti alimmm

Alıntıları Göster
    Asıl nickim olan The Metallican Headbanger'in kısaltması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 15 Eylül 2006; 19:46:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

Alıntıları Göster
    phobia bildiğin korku işte, zamanında cs oynarken afili bi şey bulmaya çalıştık, pek de olmadı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

Alıntıları Göster
    adımın ortasına koca bi U harfi koydum al sana emUre
  • deep_man derin adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

deep_man derin adam
    mt kafama esti yazdım w3 de wc olacaktı tuvalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 15 Eylül 2006; 20:07:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cht_55

Arkadaşlar gerçekten ilginç ama hepmizin kullandığı bir nick var. Gerçek ismini kullananlar pek az. Bunun nedenini bilmiyorum ama bu böyle :) benim nickim cht_55. cht=cihat - 55 ise samsunlu olduğum peki ya sizlerinki

çünkü sözleşme kurallarında mümkünse gerçek adınızı yazmayın diyo (forum kurallarını okuyun biraz).
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

deep_man derin adam
    luaxelit:hç bi anlamı yok tamamen ben ürettim ne odluğunu bilmiom,

Lua sanırım Ay anlamına gelio..nerden bilion diceksiniz image.google.com a yazınca sadece Ay resmi çıkıyo ama hangi dilde çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: cht_55

Arkadaşlar gerçekten ilginç ama hepmizin kullandığı bir nick var. Gerçek ismini kullananlar pek az. Bunun nedenini bilmiyorum ama bu böyle :) benim nickim cht_55. cht=cihat - 55 ise samsunlu olduğum peki ya sizlerinki

çünkü sözleşme kurallarında mümkünse gerçek adınızı yazmayın diyo (forum kurallarını okuyun biraz).

ne mantıksız bir cümle ya
  • quote:

ne mantıksız bir cümle ya

Alıntıları Göster
    Atımızın adı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Atımızın adı

Alıntıları Göster
    ismimin kısaltılmış hali
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.