quote:Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.Mesela benim nickim "WondercrafteR", anlamı "Harika Usta" demek ! Biras saçma ama Benim li ahenl demek
quote:Orijinalden alıntı: jerfiiDERİN DENİZ=JERFİAlıntıları Göster forumun en karizmatik sirin sempatik yakisikli unlu hos sohbetli canayakin comert centilmen olan erkegi
quote:Orijinalden alıntı: 5edat abiforumun en karizmatik sirin sempatik yakisikli unlu hos sohbetli canayakin comert centilmen olan erkegiAlıntıları Göster tomekk = haşin bakışlı sert kahraman demek
quote:Orijinalden alıntı: TOMEKKtomekk = haşin bakışlı sert kahraman demek Alıntıları Göster seddaa sezen
quote:Orijinalden alıntı: sezendaseddaa sezen Alıntıları Göster Prodigy den çok etklendiğim ve de dj lik yaptığım için yıllardır bunu kullanırım.Annem bile bir ara napıon Digy diodu:)
quote:Orijinalden alıntı: djdigy5Prodigy den çok etklendiğim ve de dj lik yaptığım için yıllardır bunu kullanırım.Annem bile bir ara napıon Digy diodu:)Alıntıları Göster Biri benimkini yazsın, defalarca yazmaktan dermanım kalmadı...
quote:Orijinalden alıntı: djdigy5Prodigy den çok etklendiğim ve de dj lik yaptığım için yıllardır bunu kullanırım.Annem bile bir ara napıon Digy diodu:)Alıntıları Göster VooDoo eski takma ismiydi 12 yıl önce kadar. Vudu diye okunur. Vişneye fişne diyen bir arkadaşı ona da vudu yerine fudu derdi. Ordan kalma.
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.VooDoo eski takma ismiydi 12 yıl önce kadar. Vudu diye okunur. Vişneye fişne diyen bir arkadaşı ona da vudu yerine fudu derdi. Ordan kalma. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. VooDoo eski takma ismiydi 12 yıl önce kadar. Vudu diye okunur. Vişneye fişne diyen bir arkadaşı ona da vudu yerine fudu derdi. Ordan kalma. "CUK" oldu valla.
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.niye acaba http://forum.donanimhaber.com/m_19750336/mpage_1/key_fisne//tm.htm#19750859 Vişne diye aratmış ya.
quote:Orijinalden alıntı: fuducukVişne diye aratmış ya. Alıntıları Göster hayır fişne aklımda kalmış napim
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.niye acaba http://forum.donanimhaber.com/m_19750336/mpage_1/key_fisne//tm.htm#19750859 Ben bilmem beyim bilir