ilkokulda ve orta okulda soyadım duygulu olduğu için hep duygusuz diye çağırırlardı alışkanlık olmuş duygu duygulu duygusuz diye seslendiklerinde bakıyorumbirazda duygusuz bi şahsiyet olduğum için...böle oldu işte
bendaha önceleri hersitede başka nick kullanıyordum baktım bununla başa cıkamıyacagım.benimde nikim olsun dedim hem akılda kalan hemde araklanmayan bişey diye bunu tercih ettim
quote:
Orjinalden alıntı: zxzxzxzx
bendaha önceleri hersitede başka nick kullanıyordum baktım bununla başa cıkamıyacagım.benimde nikim olsun dedim hem akılda kalan hemde araklanmayan bişey diye bunu tercih ettim
imzan kural dışı
Arter veya atardamar, kanı kalpten vücudun diğer bölümlerine taşıyan müsküler (kaslı - kasıl) kan damarı|kan damarlarıdır.[1] Ven yani toplardamarların zıddıdırlar, zaten venler kanı kalbe doğru taşırlar. Atar damarların bir diğer özellikleri ise temiz kan taşımaları ve kan akışını hızlandırmasıdır. Sadece akciğer atardamarı kirli kan taşır.atardamarlarda kanın akış yönü merkezden cevreye doğrudur. çapları da merkezden çevreye doğru gittikçe küçüktür.çapı en büyük atardamar aort olup çapları küçüldükçe arter daha da küçüldükce arteriol en uç noktaya kadar ulaşan arterlere kapiller adı verilir.
Mage de büyü demek ya da büyücü ben de bilmiyom tam
Eskiden oynadığım bi online oyundaki characterimin adıydı, buraya üyelik alırken de o üyelikte aldım değiştircektim üşendim bu kadar
vayyy anasını internet'in kısaltılmışı
bu salihli neden 60 gün ceza aldı bilen var mı..
adım mehmet onun için mehmetli
Edit.
İnternet vayyy senin......................................in Kısaltılmışı
Yanlış hatırlamıyorsam 1999 da ilk Counter Strike oynadığımda yazdığım nickti ''canavar''. Daha sonra ingilizce Monster olarak kullanmaya başladım adım eray olunca mOnstEr.ay oluyor.
adı üstünde dh nin offtopiği işte konu dışı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme