Önceki nickim spawn34 tü. Körü körüne spawn hayranı olduğumdan seçmedim tabiiki. Çocukluğumdan beri pek çok kez yandığımdan dolayı seçtim, ailede nedense tek yanan ve bununla tek karşılaşan bendim. Bir keresinde sol kolum dirsekten ele kadar yandı, başka bir zaman sol göğsüm yandı, sol elim komple yandı, sağ elim bileğin biraz üstüne kadar yandı, ayağıma naylon poşet yanığı düştü, bende bu nicki seçtim. 34 te İstanbulu temsil ediyor. Çok şükür hiç bir yerimde yanık izi yok...
Powermove ise breakdansta seçtiğim türü temsil ediyor. Güç gerektiren çalışması sadece ayna karşısında yetmeyen tür. Başka bir tür style var, düşünme ve yaratıcılığa bağlı. Style de var tabi ama senelerdir powermove ile uğraşıyorum.
Sevdigim Bi Şarkının ismi Bide Almancada Kız ismi ( Almanca Bu Kelime Şu An Bi Saçma Geldi )
Cs den kalma
Bilmem
Hüseyin Nihal ATSIZ'ın muhteşem eseri "Ruh Adam" romanındaki Selim Pusat karakteridir.Gerçek aşkın tarifinin gizli olduğu kitapta Atsız'ın yakınlarına göre "Selim Pusat" karakteri Atsız'ın ta kendisidir.
sevdiğim bir anime karekteri var onizuka abazanın önde gideni bir öğretmen bu karekter ben onizukayı abazuka yaptım
Siyah Lotus Çiceği.Dünya üzerinde çok az yerde yetişebilen ve değeri çok yüksek olan zehirli bir çiçek.
Gitarist cebeci
muhendislik ogrencilerinin cok sevdigi bir ders adı
En saçma nick benimki:alpernbugra
Neden arada e harfi yok? 2006 yılında üye olurken salak gibi e harfini koymayı unutmuşum.Aktivasyon maili gelince farkettim.
sony kamera bu ismi tanımayan yok dünyadaanlamı bildiğiniz sony kamera video ve fotoğraf çekebilen alet
anlamını söylememe gerek yok sanırım
tabii ki arkadaş seni çok iyi tanırım deniz evimize 100 metre yakınında
quote:
Orjinalden alıntı: DgnByz
DoĞaN BeYaZ
bi an kaç model diye soracaktım ya kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
Orjinalden alıntı: DgnByz
DoĞaN BeYaZ
bi an kaç model diye soracaktım ya kusura bakma
Adım Umurcan.mrcn de onun sessizleri.KAL ise okuduğum okul yani Kadıköy Anadolu Lisesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme