Bildirim
nickinizin anlamı? (4. sayfa)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Firatkentli
Selam HEmso Bireciktemi kaliyorsun Yoksa Yesildaglimisin
ikisi de değil, şu anda geçici bir süre için Ankara'da kalmaktayım.
Ancak Yeşildağ ile Birecik farklı yerler mi ki ayrım yapıyorsun ?
Yalnız Yeşildağdan memleket manzarası da paha biçilemez.
3 yıldan beri de memleketi görmedim ama kısmetse bu sene geleceğim -
soyadım özbörme ilk nickim ozborme idi biri çaldı:D sonra ozborme1 yapıcaktım üye olduktan sonra bi baktım ozbrme1 yazmışım öle kaldı -
quote:
Orjinalden alıntı: ozbrme1
soyadım özbörme ilk nickim ozborme idi biri çaldı:D sonra ozborme1 yapıcaktım üye olduktan sonra bi baktım ozbrme1 yazmışım öle kaldı
hakikiozborme yazabilirdin sende -
-
-
ilaç -
Adım soyadım -
Açık, net. -
Delürük işte açıklaması mı var. -
mert + malum sayı 961 sırrını çözen olmadı daha ben söylemeden düşünün çözersiniz zor diil -
Çok seviyorum bu şekeri
-
berk+4x :D formül gibi :2-3 sene önce internet yeni bağlandı ilk üyeliğim berkxxxx di her yere berkxxxx alırım o benim canım oldu...
Biri vardı t li bi nick marka yaratcam diyodu....Onun gibi bişe yani -
dr.dRe -> Yabancı ( İngiliz ) bir repçi Ama dr.dRe şarkılarını dinleyin bence çok güzeller var -
Buğra Aydoğan=Baydogan. -
angelus, meryem ana'ya sabah, öğlen ve akşam yapılan duaya denir. bu ismi verilmesinin sebebi duanın "angelus domini nuntiavit mariae" cümlesiyle başlamasıdır. -
-
Allah belasını versin balıklarımı hatırladım,annem onları benim için sonlandırmıştı... -
Dünyanın en kaliteli Müzik yapan rock guruplarından birisiydi "THİN LİZZY"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 17 Eylül 2008; 21:52:35 > -
İmzama bakın
+ Cof'un şarkısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 17 Eylül 2008; 21:51:55 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X