Şimdi Ara

Nidalee Full Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rehbere başlamadan önce resim kullanmıcagım için biraz sade olabilir, umarım genede beğenirsiniz.

Yetenek(Skill)

İnsan:

Q=Mızrak fırlatıyor insan halindeki en iyi skill i diyebilirim aşırı iyi damageler vurabiliyorsun.
    W=Yere bir tuzak bırakıyor rakipten minion,pet yada champ çarparsa damage vuruyor ve bir süre boyunca onu görmemizi sağlıyor.Çarptıktan sonra nereye gittiğini görebildiğimiz için mızrakla saklandıgı yerden vurabiliyoruz.
    E=Sana veya dost bir champ e can veriyor ve atk speed(vuruş hızı) kazandırıyor
    R=Seni kaplan(veya o tarz bişey) haline sokuyor ve yeni skiller kazandırıyor. Dodge ve yürüyüş hızı kazandırıyor.

Kaplan

Q=Bu skill(yetenek) kullandıktan sonraki vuruşta fazladan damage sağlıyor.
    W=İleri doğru kendini fırlatıyor ve üstünden atladıklarına damage vuruyor.
    E=Önündeki enemy minion,pet veya champ e aoe damage vuruyor .
    R=Seni insan haline sokuyor ve yeni skiller kazandırıyor.

Build:

İlk olarak başlangıç itemi : Doran's Ring(başlangıç için güzel item ap champlerinin %90 ı başlarken alıyor zaten fazla açıklamaya gerek yok)
    İkinci olarak : Archangel's Staff (aşırı mana problemi yaşayan bir champ oldugu için alınması önemli olan bir item)
    üçüncü olarak:Sorcerer's Shoes(magic pent. sayesinde tanklara 1.5 k damage falan vurabiliyoruz)
    Dördüncü olarak: Void Staff(Sorcerer's Shoes ile aynı sebep)
    Beşinci olarak: Mejai's Soulstealer(artık bir ölüm bakınasına dönüştün attıgın mızraklar acayip damage vuruyor takımın kalanını alıyor yada kesiyorsun.)
    Altıncı olarak:Rabadon's Deathcap (%30 ap arttırması yüksek derecede ap vermesi iyi item alınması gerekir)

Bu buildle 2 v 5 ve 3 v 5 olarak 4 defa penta kill yaptım defalarca double-triple kill.İyi bir kullanımla çok rahat sizde yapabilirsiniz bu buildle eğer beğenirseniz birçok build daha yapıcam teemo,lux,shaco vs.

Runes:

9xGreater Mark of Insight
    9xGreater Seal of Clarity
    9xGreater Glyph of Potency veya Greater Glyph of Force
    9x Greater Quint of Potency

İyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyksgece -- 21 Temmuz 2011; 0:15:46 >

• Flood için kusura bakmayın değiştir butonu yok ama komik bir olay bir keresinde bu build ile baseden yeni gelen teemoya tek atmıştım mızrakla aşırı komikti ragequit attı :D .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyksgece

Flood için kusura bakmayın değiştir butonu yok ama komik bir olay bir keresinde bu build ile baseden yeni gelen teemoya tek atmıştım mızrakla aşırı komikti ragequit attı :D .
    Mejai's en son almak çok akıllıca gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Mejai's en son almak çok akıllıca gelmedi.

Alıntıları Göster
    O sırayı kafama göre yaptım şimdi ama başlarda çok kill alamadıgım için başlarda almayı akıllıca bulmuyorum dediğim gibi late gamede çoşan bi champ runes yazmayı unutmuşum kusura bakmayın hemen yazıyorum.
  • quote:

O sırayı kafama göre yaptım şimdi ama başlarda çok kill alamadıgım için başlarda almayı akıllıca bulmuyorum dediğim gibi late gamede çoşan bi champ runes yazmayı unutmuşum kusura bakmayın hemen yazıyorum.

Alıntıları Göster
    Çok çok çok yetersiz bir rehber. Archangel ne alaka ? Buildin de berbat. Konu çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Çok çok çok yetersiz bir rehber. Archangel ne alaka ? Buildin de berbat. Konu çöp.

Alıntıları Göster
    %12 dodge bot
    Sheen
    Guinsoo's Rageblade
    Sheen > Lich Bane
    Rabodan Deathcap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

%12 dodge bot
    Sheen
    Guinsoo's Rageblade
    Sheen > Lich Bane
    Rabodan Deathcap

Alıntıları Göster
    Q max nidalee mi oynuyorsun ? o zaman mana dayanmaz
    ben skill olarak önce e fulluyorum sonra q q yu bitirici vuruslar için kullanıcaksın öle adam vurucam ben diye sallarsan ne mana kalır ne de adam gibi oynuyabilirsin :D
    levelin kaç bilmiyorum 30 falansa birde bu pentakilleri ranked da çektiysen anlamak zor :D
    çünkü dandik bir build heleki rabaddon sonda rabandoon önce çıkılması gerken bir item ayrıca oyun sonu mejai kasılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh

ben skill olarak önce e fulluyorum sonra q q yu bitirici vuruslar için kullanıcaksın öle adam vurucam ben diye sallarsan ne mana kalır ne de adam gibi oynuyabilirsin :D
    levelin kaç bilmiyorum 30 falansa birde bu pentakilleri ranked da çektiysen anlamak zor :D
    çünkü dandik bir build heleki rabaddon sonda rabandoon önce çıkılması gerken bir item ayrıca oyun sonu mejai kasılmaz.

Alıntıları Göster
    Tear of Goddess kesinlike alinmali. Animal formda bile her yaptigin skill manani cogaltiyo cok cabuk maxlersin archangel'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryze

Tear of Goddess kesinlike alinmali. Animal formda bile her yaptigin skill manani cogaltiyo cok cabuk maxlersin archangel'i.

Alıntıları Göster
    Öldürmüşsün ağlıyanı yok bizim cougar'ın :/

Onun dışında, Caster page için Glyph olaark kesinlikle "force" al. Flat AP çok fazla işine yaramaz Glyph olarak.

2, Nidalee aşırı mana problemi falan yaşamaz. Lane'de saçma sapan spear sallaman ya da deli gibi kite yemen gerekli ki, Nidalee outheal yapamıcağı kadar kite atan bi champ, pek yok. Ölmen base gitmen ya da last hit atamaman lazım.

3, Nidalee gibi kırılgan bi champ'e Sorc.. Oyununa göre olabilir tabi, karşına full tank takım gelir böyle troll game atıyodur adamlar. Anlarım. Ama yine de benim ilk tercihim Merc, sonra Ninja tabi sonrasında ise Swiftness olur. Spell pen çok gerekli değil.

4, anlamakta en zorlandığım item bu, 4. olarak çıkıcaksan, Sorc almana "hiç" gerek yok zaten. Yani 40% pen zaten yeterince iş görücek MR stackliyen rakipler için, ama önce sorc sonra bunu almak baya bi saçma.

5, Mejai, sevmedim sevmicem. Açıkçası flash initiate yapsalar nefes alamadan ölceğin için baya saçma, nasıl adamlarla oynuyosun bilmiyorum gerçi ama.

6, Deathcap, bunu bitirdiğin oyun oluyomu merak etmekle beraber, Daha önlerde olması gereken de bir item kendisi.

Şimdi açıklıyayım build nasıl olmalı diye, -Karşınıza gelen takımın dengeli bi takım olduğunu varsayıyorum-
    Öncelikle çift page ayıramıcaksanız Dodge Seal şart. Cougar ile zaten yeterince Dodge artması bi yana da, Nimbleness gayet güzeldir ve Offense vermekten çok daha büyük yarar sağlıcaktır. (Cougar skill'leri iyi scale almadığı ve early dmg kaynağımız olduğu için zaten önceliği defans vermek daha mantıklıdır.)

Doran's Ring başlamak mantıklı zaten, Mana sorunu çekmezsiniz solo lane'de.

Ardından lane'de ki durumumuza bağlı olarak, Ms1 Boots, ya da Ms2 Boots alabiliriz. Basit olarak seçimi şuna göre yapıcaz, karşıdaki adam bize çok mu fazla vuruyor? Health azalsa ya da gank yesek direk kaçabilir miyiz?
    Yani, adam push yapıyosa ve kulenizde rahat rahat CS kasıyosanız MS1 alın, adam sürekli geriye yaslanıyo ve jungler'ın gankleme ihtimali varsa da Ms2 alın derim. (Passive + Ms2 Boots olunca çok rahat outrun yapabilirsiniz büyük ihtimalle. En olmadı 1 summoner'a patlar, benzeri bir durum için diğeri yedek kalır.)

İlk item, Deathcap ya da Rageblade, Neye göre seçicez? Karşınızdaki adam tanky ise Deathcap. Değilse Rageblade. Karşıdaki adam sizi outdmg yapabiliyosa (Ya da heal ile adamın dmg'i tankliyemicekseniz, Deathcap daha iyi olabilir. Öyle bi durum pek başınıza gelmez zaten)

Ardından, Sheen. Bunun yeri pek şaşmamalı, Boots ve Doran's Ring'den sonra 2. item olarak ya rage blade ya da Deathcap'den sonra alınmalı. Eğerki Rageblade başladıysak Sheen'den sonra Deathcap ya da en azından Needlessly Large Rod alır, Sheen'i Lichbane tamamlarız. Ne işe yaradığını anlatmaya gerek yok sanırım Sheen/Lichbane'in.

Rageblade başladığımız oyun için build sırasıyla buna benzicek; Doran's Ring, Boots, Rageblade, Sheen, Deathcap, Lichbane
    Deathcap içinse; Doran's Ring, Boots, Deathcap, Lichbane
    Geri kalan itemlar içinde Voidstaff almanız tavsiye edilir. Zorlanıyosanız SV falan da iyi gider.

Ve tavsiye olarak şunu söylüyebilirim, Late Game için Blue Buff siz alın. Nidalee'den daha fazla blue ihtiyacı olan çok fazla champ yok oyunda. Blue almazsanız poke atamazsınız basit olarak. (oyunun 40 dk olması durumunda da Nidalee Poke'a baya bi ihtiyac duyar takımınız diyebilirim.)

Genel olarak, Karşı takım aşırı ezik değilse ya da herangi bi feeder yoksa Mejai almanızı tavsiye etmem. Özellikle early için kesinlikle öyle bi saçmalık yapmayın.

Not: Bu arkadaşın buildiyle lane'de ezilme ihtimaliniz vardır. basit olarak adam spear yemez, dikkatli oynar. (hiç yemez diye bişey söz konusu değil, tabiki vurursunuz arada ama full hp'den indirceksiniz adamı lane'de. adam pre6 hard initiate yapıp gayet rahat kesebilir ya da 2 kez hafif hafif girip heal doldurmanıza fırsat vermiyebilir, özellikle silence falan da varsa ezilirsiniz.) O yüzden early sustain > dps. :)

Edit: Tear of Goddess alcak arkadaşlara şunu soralım, Cougar yani early/mid damage ve push yapmak için kullandığımız yetenekler Mana cost istemiyoken, niye Mana alalım ki? Dorans Ring'den gelen mp5 sizin hiç bişey ypamadan sadece lane'inizi domine edip ordan ilerlemenize yeter bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Temmuz 2011; 11:43:13 >

• o degilde full rehber ne oluyo? diger rehberler yarim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

o degilde full rehber ne oluyo? diger rehberler yarim mi

Rehberi okumadım bile sadece skillerin açıklamasını okudum doğru olan 1 tane yok yada tam olan diyim.Rehber bırak tam olmasını çeyrek bile değil gördüğüm en berbat rehber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 21 Temmuz 2011; 12:13:23 >
  • quote:

30 um :D q max oynuyorum ondan hemen arch kasıyorum ranked de değil penta ya :D ranked i fazla oynamıyorum oynarsamda cidden becerebildiğim bir chample oynuyorum. mejai yi öncedende kastıgım oluyo ama genelde karşı taraf hayvan gibi magic res. kasıyo 300-500 vuruyorum işlemiyo adama void staff ı önceden almamın nedeni o isteyen varsa 1 v 1 atabilirim her zaman.Beğenmediyseniz k.bakmayın 3-4 gün oluyor alalı nidalee yi ha şunuda belirtiyim mid için verdiğim bir build bu mid haricinde oynayamıyorum nidalee ile mızrak gitmiyo adama hiç :D build yetersiz oldugunu bende fark ettim neyse tekrar yaparsam bir build eklerim unuttuklarımı sizin verdiğiniz buildleride deneyeceğim en yakın zamanda tavsiyeler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyksgece -- 21 Temmuz 2011; 12:26:16 >

• quote:

quote:

30 um :D q max oynuyorum ondan hemen arch kasıyorum ranked de değil penta ya :D ranked i fazla oynamıyorum oynarsamda cidden becerebildiğim bir chample oynuyorum. mejai yi öncedende kastıgım oluyo ama genelde karşı taraf hayvan gibi magic res. kasıyo 300-500 vuruyorum işlemiyo adama void staff ı önceden almamın nedeni o isteyen varsa 1 v 1 atabilirim her zaman.Beğenmediyseniz k.bakmayın 3-4 gün oluyor alalı nidalee yi ha şunuda belirtiyim mid için verdiğim bir build bu mid haricinde oynayamıyorum nidalee ile mızrak gitmiyo adama hiç :D build yetersiz oldugunu bende fark ettim neyse tekrar yaparsam bir build eklerim unuttuklarımı sizin verdiğiniz buildleride deneyeceğim en yakın zamanda tavsiyeler için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Asıl rehber PhTx3 inki olmuş bence.

• adam nidalee alir almaz rehber yazmis
  • quote:

adam nidalee alir almaz rehber yazmis
    doran ring
    mobility
    sheen
    guinso
    sonra lich bane yada rabadon
  • quote:

adam nidalee alir almaz rehber yazmis
    Hevesini kirmayin adamin. Ne guzel birseyler yapmaya calismis. Bence hero uzerinde biraz daha calis. Ranked ve 30 lvl oyunlarda cok daha farkli oluyor oyunlar. O yuzden bu build is yapmaya bilir hatta PhtX inkide yetersiz kalabilir bu konuda. Rakipler cokcesitli ve usta ellerde asla taniyamiyorsunuz rakibinizi. Birkac Stream veya youtube video su izlediginde dmek istedigimi anlarsin.
  • quote:

Runes:

epic fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

quote:

Runes:

epic fail
    Spear nidalee free lose oluyor nerdeyse.Heronun ultisini çöpe atarak nasıl oynuyorlar hala anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Spear nidalee free lose oluyor nerdeyse.Heronun ultisini çöpe atarak nasıl oynuyorlar hala anlamıyorum.

Uzun süre spear odaklı oynadım. Squishy herolara genelde tek atıyordum. Oyunu taşımak eğer takımde Morde , Kennen gibi iyi pusherlar var site çok kolay. Karşı takımı kuleye yaslarsan late game mid game farketmez kule altını karartırsın spearlar ile. Ama artık yukarılarda yazdığım buildle oynuyorum. Sanırsam en iyi oynadığım hero Nidalee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Hevesini kirmayin adamin. Ne guzel birseyler yapmaya calismis. Bence hero uzerinde biraz daha calis. Ranked ve 30 lvl oyunlarda cok daha farkli oluyor oyunlar. O yuzden bu build is yapmaya bilir hatta PhtX inkide yetersiz kalabilir bu konuda. Rakipler cokcesitli ve usta ellerde asla taniyamiyorsunuz rakibinizi. Birkac Stream veya youtube video su izlediginde dmek istedigimi anlarsin.

Teşekkürler :D şimdi tristiana için hazırlamayı planlıyorum o bu kadar kötü olmayacak emin olabilirsiniz :D

@yepyepyep

Runesleri beğenmediysen senin nasıl kullandığını yazarmısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.