Hevesini kirmayin adamin. Ne guzel birseyler yapmaya calismis. Bence hero uzerinde biraz daha calis. Ranked ve 30 lvl oyunlarda cok daha farkli oluyor oyunlar. O yuzden bu build is yapmaya bilir hatta PhtX inkide yetersiz kalabilir bu konuda. Rakipler cokcesitli ve usta ellerde asla taniyamiyorsunuz rakibinizi. Birkac Stream veya youtube video su izlediginde dmek istedigimi anlarsin.
Teşekkürler :D şimdi tristiana için hazırlamayı planlıyorum o bu kadar kötü olmayacak emin olabilirsiniz :D
@yepyepyep
Runesleri beğenmediysen senin nasıl kullandığını yazarmısın ?
beğenmemek değil hepsine 9x yazman fail :D
Eee rehberin onda dokuzu nerde?
Guinsoo yu göremeyince okumayı bıraktım
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
Spear nidalee free lose oluyor nerdeyse.Heronun ultisini çöpe atarak nasıl oynuyorlar hala anlamıyorum.
Uzun süre spear odaklı oynadım. Squishy herolara genelde tek atıyordum. Oyunu taşımak eğer takımde Morde , Kennen gibi iyi pusherlar var site çok kolay. Karşı takımı kuleye yaslarsan late game mid game farketmez kule altını karartırsın spearlar ile. Ama artık yukarılarda yazdığım buildle oynuyorum. Sanırsam en iyi oynadığım hero Nidalee.
De team fightda spear 0 etki resmen senin takım 4v5 girişçek biz spear atcaz dağ başındanHealda diğer nid builde göre kötü atar çünkü guinsoo çıkıyoruz diğerinde ve cougarı aktif kullandığımız için 8 g.stackimiz bulunuyor her an spear ve heal için ideal yani spear her buildde iyi vuruyor zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme