Şimdi Ara

NieR:Automata (2017) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
8
Favori
12.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam. 2 mesaj geriye bakmak niye aklıma gelmedi bilmiyorum Oyunu alayım madem arkadaşa. Kış indiriminde girmeyebilir demiştiniz, geç kalmayayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Bazen oluyor hocam böyle :)

Bu Nier cidden değişik bir oyun büyük indirimlerde unutuyorlar mı ne yapıyorlar indirime girmiyor.Bende NieR Replicant alıp almamak arasında gidiyorum,bu oyunu çok beğenmiştim.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Mutlaka alın hocam replicantta çok güzel bir oyun türkçe yaması ve yine birden fazla oyun sonu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç ilgimi çekmemişti ama birkaç videosunu izleyince değişik bişey olduğunu fark ettim ben de. Bu atacağım arkadaşla zevklerimiz aynı sayılır. Severse söyler ben de alırım artık :)

2. oyunu bi arkadaş oynadı, epey keyif almıştı onu hatırlıyorum. Aralarında senaryo olarak bağ varsa ve ilk oyunu sevdiyseniz alın derim ama tabi karar sizin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu çok beğendim gamepass sayesinde başladım ilk 2 saat olumlu. Oyunun ana hikayesi 21 saat sürüyormuş. Ana görev + ekstralarla beraber 38 saat.

ana karakter ne öyle ya bayıldım ah şu japonlar yok mu fantezilerine bayılıyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 25 Aralık 2021; 14:48:50 >
  • Oyunu oynamaya yeni başladım. Neymiş bu oyun böyle ya ölünce baştan başlıyorsun çıldırdım resmen birde zor modda oynuyorum. Prologue kısmını geçene kadar kanser olmasam bari. :D

• Lance McDonaldtwitter
    “Someone randomly posted a video on the Nier Automata subreddit showing they found a secret room in the Copied City. So far no one else has worked out how they managed to make this secret door appear. Literally 1 person on earth has accessed this room and we are uttered mind blown”
    https://twitter.com/manfightdragon/status/1551601744827670528
  • Oyun baya uzun zamandır kütüphanemde duruyordu deneyelim dedik ve bitirdik ve ikinci oyuna başladım ve güzel bir başlangıç buraya akdar olan oyuna bir eleştiri yapalım zira bundan sonrası sövülmelik.

Oyunun özellikle müzikleri efsane, hikaye gerçekten güzel derin bir felsefesi var gayet başarılı, hiç bir zaman içi boş grafik manyağı oyunları sevmediğim için grafikelr hiç ama hiç gözüme batmadı, kıyamet sonrası

dünya havası bence gayet iyi yansıtılmış, silah ve combat çeşitliliği yeterli ve akıcı bir oynanışı var başarılı, bazı bölümlerde kamera açıcının değişimide oyuna farklı bir renk katmış onuda sevdim buraya akdar olan kısma

9/10 verdim gitti.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunu bitince tekrar başlma ille ilgili sorular sordu biraz bakayım dedim ve biz 2B ile oynarken aynı anda 9S in yaptıkları gibi bir girişle oyun beni mest etti derken birde ne olsun 2B görevlerinin aynıları başlayınca bende sövmeye başladım, o başlangıçtan sonra olay nasıl buraya gelir el insaf yaa, orada oyunu kapattım ve sildim.

• Nier: Automata, özellikle hikayesi ve müzikleriyle etkileyici bir oyun. Hikayesinin odak noktasında varoluşsal kriz yer alıyor. İnternette oyunla ilgili birçok yazı bulabilirsiniz. Akılda kalıcı oyunlardan biri diyebilirim. Grafikleri günümüz için biraz eski gözükse de ben beğendim. Ancak oyunun save sistemi ve kamera problemleri, oynanış keyfini baltalıyor. Bu nedenle haritayı keşfetmek sıkıcı hale geliyor. Tekrar oynanabilirliği var, ama bahsettiğim sebepler nedeniyle bu zor bir tercih olabilir. Bazı boss savaşları gereksiz uzun sürüyor. Bu yüzden bazı yerlerde kolay zorluk seviyesine geçmek zorunda kaldım. Genel olarak oyunu beğendim. Farklı bir oyun arayanlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Aralık 2024; 0:48:14 >
  • Oyun 9 milyon ünite sattı.

gematsu
    NieR: Automata shipments and digital sales top nine million
    https://www.gematsu.com/2024/12/nier-automata-shipments-and-digital-sales-top-nine-million
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Artık yeni bir Nier oyunu gelmeli.Satışlar da oldukça başarılı.

+1. Yeni yılda bir şeyler görebilirsiniz vs diyorlardı Automata dan çalışanlar...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.