Atari salonu oyununu konsola bilgisayara uyarlamışlar. Abartılacak nesi var bu oyunun ? Oynanabilirliği bile tartışılır. Yama 20gb NieR.Automata.GotYE.RePack.by.Chovka da çalıştı. |
NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama (3. sayfa)
-
-
Yamayı nasıl silebilriim
-
Aga bu virustotal denen sitede nasıl download yapılıyor gözünüzü seveyim ya indiremedim dosyayı
-
İNDİR yazıyor ona tıkla.
-
Bu yamayı nasıl silebilirim dosya bütünlüğünü doğruladım olmadı oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı
-
Teşekküerler.
-
Sanırım netteki tek ücretsiz yama bu başka bulamadım. Güncel yama kullanan varsa haber edebilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 Hafta içerisinde çeviriyi tamamen güncelleyeceğim çok daha iyi olacak arkadaşlar.
-
Arkadaşlar yama hala çalışıyor eğer arayan varsa. Ben bugün kurdum yamayı akşam da oyunu oynayacağım. Yamayı yapan kişiye de çok teşekkürler.
-
Hocam mediafire da dosya yok.
-
media files ta dosya yok
-
hem hatırlatma geçelim, hem de ilk mesajdaki link kırılmış bildirelim.
-
aga şu totalvirus bitirdi beni 2 saattir indirmeye çalışıyom herşeye bastım heryere tıkladım indirimedim nasıl indiriliyo bu ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hensekka -- 29 Ağustos 2023; 3:39:27 > -
aga nerden indirdin ben dünden beri uğraşıyom beceremedim bea
-
Gameolog da vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yamayı güncellemiş ama burayı es geçmiş sage. Gameologdan bulup indirirsiniz. Oradan buldum ben de v2 sürümünü.
-
Link çalışmıyor. Yeni link atabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X