Şimdi Ara

Nier: Automata |Metacritic:90| Çıktı| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
6
Favori
13.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demosu oyunun başını oynatıyor zaten. Ayrı bir hikaye değil o yüzden oyun hakkında fikir sahibi olursunuz az çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun mükemmel, optimizasyon berbat :( Oyun kasıyor resmen. Bu derece sıradan grafiklere sahip bir oyunda bu derece kasma sorunu yaşanması ve bunun hala düzeltilmemesi çok ilginç gerçekten. Allah'tan oynanış ve müzikler güzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-434FA9141

Oyun mükemmel, optimizasyon berbat :( Oyun kasıyor resmen. Bu derece sıradan grafiklere sahip bir oyunda bu derece kasma sorunu yaşanması ve bunun hala düzeltilmemesi çok ilginç gerçekten. Allah'tan oynanış ve müzikler güzel...
    PC ye ve PS4 e optimizasyon için neredeyse hiç güncelleme gelmedi.desteklemeyi bırakalı çok oldu oyunu.şirket başka oyunlar üzerinde çalıştıklarından ne yazıkkı PC tarafında özellikle sorunlar aynen devam ediyor.genel olarak ps4 daha iyi durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

PC ye ve PS4 e optimizasyon için neredeyse hiç güncelleme gelmedi.desteklemeyi bırakalı çok oldu oyunu.şirket başka oyunlar üzerinde çalıştıklarından ne yazıkkı PC tarafında özellikle sorunlar aynen devam ediyor.genel olarak ps4 daha iyi durumda

Alıntıları Göster
    Yorumlara baktım biraz da, dediğiniz gibi özellikle PC kullanıcıları bayağı bayağı şikayetci. Yani harika bir oyun ancak bu kadar kotu bir duruma düşürülebilirmis. Allah'tan oynanmayacak kadar kötü değil PS4'te. Demosunu oynamistim. Orada böyle bir problem yaşamamıştım. Yakın bir arkadaşımdan da kutulu versiyonunu ödünç alınca sevinerek oyuna giriştim ama başlangıç biraz hayal kırıklığı oldu benim adıma. Umarım daha başka bir problem ile karsilasmayiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-434FA9141 -- 6 Mayıs 2018; 13:2:57 >

• İlk defa bir oyunda trophy’leri oyun içinde kullandığımız para ile satıldığını gördüm. Karakterin üstündeki fazla eşyaları satıp platinium kupa aldım bedavaya

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya, böyle birşey mi var gerçekten? Çok enteresan :D

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Evet gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Evet gerçek

Büyük rezillik bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

oha oyunu aşırı beğendim kesin platinlerim diyordum bunu öğrendiğim çok iyi oldu tişikkler
    Vay be çok şaşırdım doğrusu ama güzelmiş

• Platin aldıktan sonra save dosyamı başkalarına yardım etmek için feda ettim ve oyunu noktaladım. Oyunun asıl sonu olan E'yi görmek için başkalarının yardımı gerekiyor, tek başına geçilemeyen bir nokta geliyor, burada save dosyalarını başkalarına yardım için feda eden kişiler yardıma geliyor. Yine ilginç bir konsept. Zaten trophy satın almayı bu yüzden koymuş olmaları lazım yoksa kimse save dosyasını feda etmezdi.
  • Serinin ilk oyunu çok gömülmüştü genellikle grafikleri yüzünden ki ps2'den daha yüksek çözünürlüklü ps2 oyunu gibi bir görüntüsü vardı.

FAKAT

adamlar grafik harici hemen hemen her şeye abanmışlardı. Hikaye, içerik, oynanış, oynanış varyasyonları (izometrik diablo gibi bölümler, shoot em up usulü bölümler, yazı tabanlı adventure bölümler, platform tabanlı side scroll usulü bölümler vs)

en önemlisi de oyunun karakterizasyonu ve hikayeydi. İlk oyundaki karakterler, seslendirmeler, hikaye ve müzikler bulup bulabileceğiniz en iyilerdendi.. Kazık kadar adam sonunda ağladığımı bilirim. Müzikleri aynı çizgide ama ilk oyunun besteleri daha iyiydi. Keza boss savaşları ve atmosferi de öyle.

Bu oyunu da bugün tüm sonlarıyla PS4'te bitirmiş bulundum. İlk nier tadını biraz aldım ancak yine de ilk oyunun yerini tutacak, o oyunu oynayanların boşluğunu dolduracak bir oyun değil.

Grafikler harici her alanda ilk oyunun gerisinde kalan bir yapım olmuş. Bu demek değildir ki automata kötü bir oyun aksine son oyun neslinin en iyilerinden. Oynayın ve oynatın derim.

Eğer ps3/ xbox360 sahibiyseniz de ilk oyunu ne yapın ne edin mutlaka oynayın. Sakın nette gördüğünüz grafiklerini görüp oynamaktan vazgeçen sürünün yorumlarına aldanmayın. İlk oyun tamamiyle bir başyapıttır. 32 yaşıma geldim atari 2600'lerden beri oyun oynarım değişmez hobimdir ve ilk Nier hayatımda oynadığım en unutulmaz oyun deneyimidir.

Oyunun yönetmeni Yoko Taro'yu takipte kalınız derim. Umarım Automata'nın üzerine koyacak bir devam oyunu gelecektir.

• Bugün bitirdim. Çok enteresan bir deneyimdi. Sevdiğim oyunlar arasında yerini aldı. Hatta çok sevdiklerim arasında.

Ayrıca müzikleri çok övülmüş. Kabul ediyorum güzeller ama soundtrack demek bu değil. Müzikler genelde olayla alakasız. Yani arkadan spotify dinliyormuş hissi verdiği çok oluyor. Sonuç olarak playlistinize ekleyebileceğiniz müzikler var ama oyun içinde soundtrack olarak biraz anlamsız olmuş.

Oyunun bazı anları da bana SotC u hatırlattı. Kesinlikle bir ilham alma durumu var.

İlk a2 sonunu oynadım. 9s sonunu oynarken de bana pek inandırıcı gelmeyen bir kaç soru sordu. Savein siliniceğine inanmamıştım ama resmen tüm save gitti.

Sonuç olarak çok güzel bir deneyimdi. Standart kalıplara oturmuş oyun dünyasından sıkılanlar kesinlikle denesin.

Edit: Üstte optimizasyon konuşulmuş ama oyun bende inanılmaz akıcıydı. Hiç sorun yaşamadım. Normal ps4 te oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 1 Ağustos 2018; 18:4:5 >

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun alternatifi nedir sizce Vanquish mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Silmeden önce 4-5 kere soruyor zaten, emin misin bak son kararın mı diye credit ekranında savaşırken yardıma gelenler işte o save dosyalarını silenler.

• Hangi yönden alternatif istiyorsunuz ? Vanquish oynamadım ama siz sorduktan sonra baktım. Oyun aksiyon shooter lardan. Bu nierde sadece podla ateş ettiğimiz kısma denk. Tam nier dengi bulamayabilirsiniz ama parça parça benzer oyun bulabiliriz sanırım.

Beni trollüyor sandım ya. Neyse bari bende yardıma gitmiş oldum. Güzeldi

• Ben de oyuna yeni başladım ve fena sardı diyebilirm. Daha önceden görmediğim ince nüanslar var bu oyunda. Müzikler enfes, story ilgi çekici, oynanışın kimi zaman 2D ye kayması kimi zaman tepeden bakışa geçmesi cidden keyifli. Mekanlardaki müziklerin dalgalı şekilde artış ve azalış göstermesi de daha önce görmediğim bir özellik. Lunapark gibi olan bölümü bitirdim en son.Roller coster daki kısa 2d eğlencesine ve bölüm boss una resmen hasta oldum. Oyunda cidd bir duygusallık da var ve oyuncuya güzel hissettiriliyor. Bu oyun DMC gibi basit bir kes biç oyunu kesinlikle değil, hakkı verilmeli
  • ben de yeni başlayabildim ve çok hoşuma gitti. hack n slash dövüş mekaniği olan bir aksiyon rpg oyunu daha ne isterim. oyunun hikayesine bakayım dedim drakengard serisi ile aynı evrende geçiyormuş, bayağı ilgimi çekti fakat son drakengard ps3'e çıkmış. yenisi gelir umarım.
  • 12 saattir oynuyorum çok beğendim, anime çok izleğim için Türkçe gibi geliyor kimi zaman ve Japonca dublajları harika.
    H&S, platform ve RPG ögeleri çok uyumlu.

Oynamadıysanız Efsaneyi kaçırıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.