|
Bildirim
|
Speedrun nedir bilir misin ?
|
Bilmediğin belli birader boş yapma adama, speedrun yaparak dark soulsları adamlar 1 saatte bitiriyorlar, o zaman 1 saatlik oyun diye dark souls da oynama sen !
|
Serinin ilk oyunu çok gömülmüştü genellikle grafikleri yüzünden ki ps2'den daha yüksek çözünürlüklü ps2 oyunu gibi bir görüntüsü vardı.
FAKAT adamlar grafik harici hemen hemen her şeye abanmışlardı. Hikaye, içerik, oynanış, oynanış varyasyonları (izometrik diablo gibi bölümler, shoot em up usulü bölümler, yazı tabanlı adventure bölümler, platform tabanlı side scroll usulü bölümler vs) en önemlisi de oyunun karakterizasyonu ve hikayeydi. İlk oyundaki karakterler, seslendirmeler, hikaye ve müzikler bulup bulabileceğiniz en iyilerdendi.. Kazık kadar adam sonunda ağladığımı bilirim. Müzikleri aynı çizgide ama ilk oyunun besteleri daha iyiydi. Keza boss savaşları ve atmosferi de öyle. Bu oyunu da bugün tüm sonlarıyla PS4'te bitirmiş bulundum. İlk nier tadını biraz aldım ancak yine de ilk oyunun yerini tutacak, o oyunu oynayanların boşluğunu dolduracak bir oyun değil. Grafikler harici her alanda ilk oyunun gerisinde kalan bir yapım olmuş. Bu demek değildir ki automata kötü bir oyun aksine son oyun neslinin en iyilerinden. Oynayın ve oynatın derim. Eğer ps3/ xbox360 sahibiyseniz de ilk oyunu ne yapın ne edin mutlaka oynayın. Sakın nette gördüğünüz grafiklerini görüp oynamaktan vazgeçen sürünün yorumlarına aldanmayın. İlk oyun tamamiyle bir başyapıttır. 32 yaşıma geldim atari 2600'lerden beri oyun oynarım değişmez hobimdir ve ilk Nier hayatımda oynadığım en unutulmaz oyun deneyimidir. Oyunun yönetmeni Yoko Taro'yu takipte kalınız derim. Umarım Automata'nın üzerine koyacak bir devam oyunu gelecektir. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -bugged- -- 18 Haziran 2016; 21:11:29 > |
|
|