az önce nasayı aradım bi bilgimiz yok türkiyeye uzaylı girişi tespit etmedik dediler.başbakanı aradım bu ne diye önce ses çıkartamadı sonra enerji bakanını aradı. meğersem bor madeni sahalarıymış çukur olduğundan öyle gözüküyomuş. için rahat olsun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: 4BlueWolf
Nükleer bomba rampaları,yatırılmış,gerektiğinde konyalılar kullanacak
yuuhhhhhhhhhh diyorum konya ile ne alakası var senin cografyan kaçtı yada cografya dersi görmeye başladınızmı kaça gidiyorsun sen bor niğde'ye baglı bir ilçe , eger orda rampa olsaydı ve konyalılar kulanacak olsaydı şuan senin evine atmış olurdum
arazinin ortasında da uzunca bir düzlük ve dikdörtgen bir çizgiler var...çok garip...
arkadaşlar, Bor belediyesini aradım. Kadastro şefliğine bağladılar,, Kadastro şefliğinde telefonda görüştüğüm kişi emin olmamakla beraber şunları söyledi:
Üniversiteye tahsisli arazi olabilir.Eskiden askeri bir alandı, kamp çadırları için dökülmüş betonlar olabilir dedi..Şu anda askeri bir alan değil terk edilmiş üniversiteye bağlı bir arazi imiş...
onlar nuke silo
Niğde bor luyum ben orda bağdan ve elma üzüm bahçesinden başka birşey yok yav
bor'lu WEST arkadaşım, google earth'tan bi bakarmısın , bizi bilgilendirirsen sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetbilen
bor'lu WEST arkadaşım, google earth'tan bi bakarmısın , bizi bilgilendirirsen sevinirim.
dostum baksamda farketmez ben yılda 1 kez giderim o tarafa o da bayramlarda falan. Baba tarafı niğde borludur ben İzmir doğumluyum.
sesli güldüm hemde okul kütüphanesinde herkes bana bakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: turkatak
sesli güldüm hemde okul kütüphanesinde herkes bana bakıyor
COK COOL BÜTÜN KIZLAR SANA HASTA PAMPA
Bi bulamadım şu yeri ya
niğde de okudum bilade maden onlar.bildiğin bor madeni
earthtan şekillere baktını mı;?
quote:
herkese selam,
Google earth'ta gezinirken Niğde bor ilçesinin sağ üst yanındaki boş ve çöl gibi kurak duran , oldukça büyük bir arazi var...Görüntülerde ilginç olan, arazide dikdörtgen, çatısız evi andıran ve etrafı çok düzgün daire yada elips biçiminde toprak yol gibi izler var...Ve bu yerler bunun gibi onlarca yapılmış diğer yerlerle bağlantılı...Ama çevrede yeşil alan yok denecek kadar az...Google erth a girip bi bakarmısınız yakından ?...Askeri bi alana da benzemiyor, çok ilginç ve esrarengiz sanki...
Aradaki 7 farkı bulun.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
quote:
herkese selam,
Google earth'ta gezinirken Niğde bor ilçesinin sağ üst yanındaki boş ve çöl gibi kurak duran , oldukça büyük bir arazi var...Görüntülerde ilginç olan, arazide dikdörtgen, çatısız evi andıran ve etrafı çok düzgün daire yada elips biçiminde toprak yol gibi izler var...Ve bu yerler bunun gibi onlarca yapılmış diğer yerlerle bağlantılı...Ama çevrede yeşil alan yok denecek kadar az...Google erth a girip bi bakarmısınız yakından ?...Askeri bi alana da benzemiyor, çok ilginç ve esrarengiz sanki...
Aradaki 7 farkı bulun.
eski terk edilmiş askeri kamp yeri olduğu aklıma yatıyor...Çadır için betonlar dökülmüş...Ama işin garip yanı , dikdörtgenlerin etrafında çok iyi elips ve daire şeklinde yol oluşmuş...
up
ben de niğdeliyim bor da bor madeni yoktur zaten türkiyede sadece kütahya eskişehir balıkesirde bulunur
bence orası niğde değil arkadaş bizi kekliyor yoksa google earthten ss almaz mıydı ayrıca 15 dakikadır google earthten niğdenin etrafını geziyorum öyle bi yer yok
Olayın sırrı çözüldü mü beyler, şu an korkudan tir tir titremekteyim...