Şimdi Ara

NİĞDE, BOR GOOGLE EARTH'TAN BAKILDIĞINDA GÖZÜKEN YERLER NEDİR, BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Google earth'ta gezinirken Niğde bor ilçesinin sağ üst yanındaki boş ve çöl gibi kurak duran , oldukça büyük bir arazi var...Görüntülerde ilginç olan, arazide dikdörtgen, çatısız evi andıran ve etrafı çok düzgün daire yada elips biçiminde toprak yol gibi izler var...Ve bu yerler bunun gibi onlarca yapılmış diğer yerlerle bağlantılı...Ama çevrede yeşil alan yok denecek kadar az...Google erth a girip bi bakarmısınız yakından ?...Askeri bi alana da benzemiyor, çok ilginç ve esrarengiz sanki...

NİĞDE, BOR GOOGLE EARTH'TAN BAKILDIĞINDA GÖZÜKEN YERLER NEDİR, BİLGİSİ OLAN VAR MI?

• fotoğrafın daha netini site alamıyor, dosya boyutu aşıyor, bu vga kalitede ekrandan cep telefonumla çektim.
    Ama goggle earth a gidiğinizde daha net bakın ama yine de nedir bunlar , internette de baktım biraz bulamadım bunlarla ilgili bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbilen

fotoğrafın daha netini site alamıyor, dosya boyutu aşıyor, bu vga kalitede ekrandan cep telefonumla çektim.
    Ama goggle earth a gidiğinizde daha net bakın ama yine de nedir bunlar , internette de baktım biraz bulamadım bunlarla ilgili bir şey?
    tüylerim tiken tiken oldu ibret resmen tiken tüylerimin ucundan girdi
  • quote:

fotoğrafın daha netini site alamıyor, dosya boyutu aşıyor, bu vga kalitede ekrandan cep telefonumla çektim.
    amerikanın oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gannicus

amerikanın oyunu

Alıntıları Göster
    belki , ülkemizden gizlenen bir yer olabilir,
    Arazinin içinde gezinirken böyle şekilli olduğu anlaşılamayabilir herkes tarafından..
    Askeri bbi alan desem, nöbet kulubeleri yok, askeri arçlar yok.....ev desem çatısı yok ....
  • quote:

Arazinin içinde gezinirken böyle şekilli olduğu anlaşılamayabilir herkes tarafından..
    Askeri bbi alan desem, nöbet kulubeleri yok, askeri arçlar yok.....ev desem çatısı yok ....

Alıntıları Göster
    Niğde , Bor'lu olan arkadaş yok mu aramızda...yada bunlar nedir bilen?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Memleketimizin 8. Bölgesi orası.
    ABD'de ki Area 51 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Memleketimizin 8. Bölgesi orası.
    ABD'de ki Area 51 gibi.

Alıntıları Göster
    birde yakından bakıldığında etrafı dikenli tellerle çevrili sanırım....Arazinin sağ alt köşesine doğru giden ince toprak yolları takip edin.Arazinin köşesine denk gelen bir tepecik var, yol o tepeciğin eteğinde sona eriyor...sanki içine girilebilen bir suni tepe gibi...iki tane de girişi var gibi, b,r, üstte biri yolun bittiği yerin az ilerisinde...

• quote:

birde yakından bakıldığında etrafı dikenli tellerle çevrili sanırım....Arazinin sağ alt köşesine doğru giden ince toprak yolları takip edin.Arazinin köşesine denk gelen bir tepecik var, yol o tepeciğin eteğinde sona eriyor...sanki içine girilebilen bir suni tepe gibi...iki tane de girişi var gibi, b,r, üstte biri yolun bittiği yerin az ilerisinde...

Alıntıları Göster
    bende merak ettim niğdeli olarak. borlu garşalarım yetişin

• quote:

Orijinalden alıntı: musisi51

Alıntıları Göster
    kardeş oralar bor madeni çıakrılıyo
  • quote:

Alıntıları Göster
    üniversitenin arkasında bir yer , üniversitenin arazisi olabilir...
  • quote:

Alıntıları Göster
    niğdede bi maden var mı bor vs, özel araştırmaya yarayabilecek birşey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdistortion

amerikanın oyunu

• quote:

Alıntıları Göster
    2 saatten fazladır düşünüyorum nedir diye ama bir şeye benzetemedim..???

Arazi kurak verimsiz topraklı belli...Araçlar gide gele yol izleri var gidiş gelişli çoğu...
    Şekillerin içindeki beton gibi yapıya da dikkat ettim, elips yoldan yapının içine doğru patika yol da oluşmamış yani , girip çıkılan bir bina olmasa gerek.

• quote:

2 saatten fazladır düşünüyorum nedir diye ama bir şeye benzetemedim..???

Arazi kurak verimsiz topraklı belli...Araçlar gide gele yol izleri var gidiş gelişli çoğu...
    Şekillerin içindeki beton gibi yapıya da dikkat ettim, elips yoldan yapının içine doğru patika yol da oluşmamış yani , girip çıkılan bir bina olmasa gerek.

Alıntıları Göster
    maden çıkarılsa araç olur çevresinde , fakat hiç araç yok, yada yığıntılar olur hiç bir şey yok, gizli bir yere benziyor ama ne olduğunu anlamadım...

• quote:

maden çıkarılsa araç olur çevresinde , fakat hiç araç yok, yada yığıntılar olur hiç bir şey yok, gizli bir yere benziyor ama ne olduğunu anlamadım...

Alıntıları Göster
    çözemedim halen,,,bor da bir yerleri telefonla arayıp soracağım ...çok merak ettim.
  • quote:

çözemedim halen,,,bor da bir yerleri telefonla arayıp soracağım ...çok merak ettim.

Alıntıları Göster
    abi işiniz gücünüz yok mu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Alıntıları Göster
    valla işim gücüm olmasa ben çıkar arabayla gezerdim oralarda.. :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    koordinat verin bakalım uzaylılar uğramışmı çıkartırım şimdi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Nükleer bomba rampaları,yatırılmış,gerektiğinde konyalılar kullanacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.