Şimdi Ara

Macaristan'da bulunan veya bilgisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım macaristana gidicekte,amazon.de'den telefon almak istiyoruz.Amazon gönderiyor ama gümrük uygulanıyormuş sanırım.Bir fikri olan varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 2 Haziran 2014; 13:38:18 >

• soru cevap şeklinde gidelim

başla
  • Amazon.de'den telefon alıcağız,macaristan gümrük uygularmı?
  • Beklerseniz 10-15 gün içinde Çin'den Macaristan'a gelecek telefonun akibeti hakkında yazarım!
    Yalnız şunu unutmayın ki, Macaristan AB üyesi ve Amazan.de'den alışveriş yaparken zaten vergi ödüyorsunuz.
    Dolayısı ile, ikinci kez vergilendirme yapılmaz!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: macikus

Beklerseniz 10-15 gün içinde Çin'den Macaristan'a gelecek telefonun akibeti hakkında yazarım!
    Yalnız şunu unutmayın ki, Macaristan AB üyesi ve Amazan.de'den alışveriş yaparken zaten vergi ödüyorsunuz.
    Dolayısı ile, ikinci kez vergilendirme yapılmaz!!

Banada öyle mantıklı geldi,ab içinde ikinci kez nasıl vergi olurki....nese bn erteledim alamayı, zaten amazon telefon göndermiyormuş almanya dışına.(en azından bnm baktığımı)

Senin sonucu bdn merak ettim,çünkü bende ab'deyken gümrük ticaret nasıl merak ediyorum.Biz gümrüksüz 100$ üzeri alamıyoruz hiçbir taraftan peki ab üyeleri? ülkeye göremi değişiyor yoksa standartmı? amazon.com'dan rahatça 1000$'lık bişi alabiliyorlarmı vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 30 Haziran 2014; 12:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macikus

Macaristan için aşağıdaki link yardımcı olabilir:
    http://www.dutycalculator.com/country-guides/Import-duty-taxes-when-importing-into-Hungary

eyvallah güzel site.

Önemli noktalar: "Some products, such as Laptops, Mobile Phones, Digital cameras and Video Game consoles, are duty free"

"Duty is not charged if:
    the FOB value, i.e. the value of the goods excluding shipping and insurance cost, does not exceed €150 "

Ama anlaşılan Vat'ı her türlü veriyoruz.

Yalnız site daha fazla göstermiyor,üyelik aç dedi.Bende yazdırmıştım sayfayı almanya için en azından :)

ekle açıyor bazen sayfayı,hesaplama aracıda iyimiş.

"Lumia 1020 is duty free and a has a VAT rate of 19%"

yalnız şöyle bir uyarı verdi: High probability that an Export Control Classification Number (ECCN) is required to export this product.

Bu kodu amazon.com sağlıyormu mesela onu öğrenmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 30 Haziran 2014; 15:02:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pandawill uzerinden 145$+11$ Posta:156$'a aldigim Umi Cross phablet Macaristan'a hic. vergi odemeden ulasti! Fiyatini 20$ gosterttim. Ben due odemeleri photoshop'layip Macar gumrugune e-postaladim. 22euro alti gorundugunden vergisiz olarak Macaristan adresine ulasti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macikus -- 31 Temmuz 2014; 23:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macaristan hakkında tek bilgim.

Macaristan'da bulunan veya bilgisi olan varmı?
  • O da guzel! Vergisiz mi? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.