Şimdi Ara

Niğde Gazozu(En Güzel Gazoz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben içtim çok güzel hatta bana göre şu ana kadar içtiğim en iyi gazoz herkese tavsiye ederim frambuaz aromalıdır kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrkDvl -- 12 Temmuz 2012; 18:16:52 >

• Harıkadır ya her gordugumde ıcmeye heveslenıp ıcerım :D frambuaz aromalı dedıgımde de kımse ınanmaz. 2 3 sene once bakırkoy cıvarında zor buluodm bulamamıstım epey nevsehırden getırtmıstım 2 kasa :D
  • Resim mobilde açılmıyor ama benzincilerde satılanlardansa hiç güzel değil gazoza aşık biriyimdir fer bile içerim ama niğde anca ferle kapışır o benzincidekiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Resim mobilde açılmıyor ama benzincilerde satılanlardansa hiç güzel değil gazoza aşık biriyimdir fer bile içerim ama niğde anca ferle kapışır o benzincidekiler
    valla normalde asitli içecek fazla içmiyorum, ice tea içiyorum ama eve niğde gazozu alınınca hayır diyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhen

Harıkadır ya her gordugumde ıcmeye heveslenıp ıcerım :D frambuaz aromalı dedıgımde de kımse ınanmaz. 2 3 sene once bakırkoy cıvarında zor buluodm bulamamıstım epey nevsehırden getırtmıstım 2 kasa :D
    bn niğdeli olarak (dogma büyüme istanbul) Her niğdeye gittigimde heryerde satıldıgı ıcın her gidişimde içerim tavsiye ederim istanbulda sanki biraz zor bulursunuz ama

Not:Bunun markasını amerika istemiştir ama vermemişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkDvl

valla normalde asitli içecek fazla içmiyorum, ice tea içiyorum ama eve niğde gazozu alınınca hayır diyemiyorum

Alıntıları Göster
    www.itusozluk.com/gorseller/ba%F0lar+gazoz/152831

En güzel gazoz budur
    Edit:Çok uğraştım ama resmi direk koyamadım bir anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSTRUA -- 12 Temmuz 2012; 18:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X3teslanınKafası

bn niğdeli olarak (dogma büyüme istanbul) Her niğdeye gittigimde heryerde satıldıgı ıcın her gidişimde içerim tavsiye ederim istanbulda sanki biraz zor bulursunuz ama

Not:Bunun markasını amerika istemiştir ama vermemişlerdir

Alıntıları Göster
    ZAFERZAFER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USA-Street -- 12 Temmuz 2012; 18:26:10 >
  • Migrosta var
    3 yildir kola içmem ama gazoza hayir demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSTRUA

En güzel gazoz budur

Alıntıları Göster
    yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: GSTRUA

En güzel gazoz budur

safranboluya gittiğimde içmiştim ama tadını inan hiç hatırlamıyorum . belki de en güzel odur bir gün denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA-Street

ZAFERZAFER

Alıntıları Göster
    Daha bugün niğde ile ankara gazozunu içtim bence kesinlikle ankara gazozu daha güzel

• 4 senedir Niğdedeyim gercekten cok guzel gazoz. Hatta Amerikaya tasinirken geminin batmasi gibi bir hikayesi de vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

4 senedir Niğdedeyim gercekten cok guzel gazoz. Hatta Amerikaya tasinirken geminin batmasi gibi bir hikayesi de vardir.
    Zaferde çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Zaferde çok iyidir.

Alıntıları Göster
    Uni'yi Nigde'de okudum. Zamaninda cok ictim bu gazozlardan ve sana katiliyorum. Nigde gazozu tektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Migrosta var

bizim burda toptancı var 20 tanesini 10 liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Uni'yi Nigde'de okudum. Zamaninda cok ictim bu gazozlardan ve sana katiliyorum. Nigde gazozu tektir.

Alıntıları Göster
    Niğdeliyim her yaz gideriz.Gerçekten şu gazozdan aldığım tatı başka gazozlardan alamıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Migrosta var

bizim burda toptancı var 20 tanesini 10 liraya aldım

Alıntıları Göster
    nerden buluyonuz ya la bunları ben hiç denkgelmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

nerden buluyonuz ya la bunları ben hiç denkgelmiyorum

hocam biz metro marketten alıyoruz bi kasa ordan bulabilirsin eğer yaşadıgın şehirde varsa
  • ben alıştım bu lezzete .. Nigdeli arkadaşım var parayı veriyorum koliyle yolluyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.