Ünlü yazar Nihat Genç, Leman dergisindeki yazılarına son veriyor ve Skyturk televizyonundaki programını bırakıyor. 8sutun'a bilgi veren Nihat Genç'e yakın çevreler, Nihat Genç'in aşağı yukarı 17 yıldır sürekli yazdığı Leman dergisini ve iki yılı aşkın süredir program yaptığı Skytürk'ü bırakmak üzere olduğunu söylediler. Genç'in, büyük ilgi gören ve ses getiren Skytürk programını bırakma gerekçesi, yol arkadaşı Serdar Akinan'ın programdan ayrılması olarak gösteriliyor. Genç, televizyon programını yüütecek iyi bir format bulunamadığı için televizyondan ayrılmaya hazırlanıyor.
Nihat Genç'in daha köklü kararı ise yıllardır yazdığı, artık ayrılmaz parçası gibi algılanan Leman dergisini bırakmaya hazırlanması. Genç'e yakın isimler, özellikle de Ankara'da uğrak yeri olan Vadi yayınları çevresi, ünlü yazarın Leman dergisindeki yazılarına son zamanlarda getirilen sınırlandırmalardan çok rahatsız olduğunu belirtiyorlar.
NİHAT GENÇ YALANLAMADI Kendisine telefonla ulaştığımız Nihat Genç, konuyla ilgili sorularımıza "Yorum yok" demekle yetindi.
Kaynak:8sutun
doğru değildir umarım
maalesef doğru.
serdar akinan ne va ne yok programını bitirme kararı aldı. bunda kan uykusu belgeselinin büyük rolü olmuş. sanırım daha kalıcı şeyler yapmak istiyor ya da televizyon dünyasına bir kırgınlığı oluştu tam anlayamadım söylediklerini.
nihat genç zaten en başından beri serdar akinan yoksa ben de yokum diyordu.
niye iyiler yeşermez bu topraklarda ,anlamam...
quote:
Orjinalden alıntı: Twister250
Kendisine telefonla ulaştığımız Nihat Genç, konuyla ilgili sorularımıza "Yorum yok" demekle yetindi.
umarım tatlıya bağlanır böyle kişileri dinlemeye ihtiyacım var çünkü
Son programının formatı eskiyi arattı.Katılımcı öğrenciler havayı bozdukları gibi sordukları sorular (tarzları) çok silikti.Nihat Genç'in konuştuğu bölümler yine güzeldi.Nihat Genç'in karşısında baskın karakterli veya öne çıkmaya çalışmayan birileri olmalı sunucu olarak.
Bu arada imzamdan son programının youtube linklerine ulaşabilirsiniz.
.....ve kara göründü nihat abi..bu işlerde buraya kadarmış..sen doğruları söylemeye devam et..nasılsa sana değer veren birileri çıkar..ama bu medyadan olmayacağı kesin..
lemanda ki yazılarını sürekli takip ediyorum umarım bırakmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme