Şimdi Ara

Nihayet (İşin Sonu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    genel kabulü bir referans almazsak ilerleme kaydetme veya anlaşma ihtimali kalkar görüşündeyim

acaba bir şeyler mi atladım diye karşılıklı mesajlarımızı bir yere topladım. aslında toptan buraya yapıştıracaktım ama baya bir yer tutacak.
    konu mesajı yapılanlar boştur derken boş değil cevabını vermişsiniz. insan hayatı boyunca yaptıklarını çocuksuz bir dünyada yapmak boş bir uğraştır. çünkü yapılanın geneli sonraki nesillere yaramaktadır. çocuğun olmayacağı bir dünyada kansere çare aramaya çalışan kaç insan olur ki?

soruyu sorduktan sonra düşündüm de geneli referans almayan birisi için bu soru çok boş olacaktır.

her ne kadar sizinle sohbet etmek faydalı, açıkçası alaysız ve ciddiyetten kaynaklanan bir güzelliği olsa da sonunun kırıcı olacağı endişesiyle noktalamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt042 -- 12 Şubat 2019; 23:4:57 >
  • işin sonu şu bana kalırsa. bundan 1500 yıl önce veya 2000 yıl önce veya .... önce vs. şeklinde kitaplar gelmiş ve bugün elif, melek, nur u allah, jus(allah) evet allah isminde adam var internetten bakın, david gabriel, vs. insan şeklinde görülmüş hatta ilaha hem adam hem de kadın denmiş evlendirilmiş çoluk çocuk sahibi edilmiş ve sonuç bu.

...........................

1500 yılda kendi ilahın kadın olarak anmak(nur, melek, sultan, meryem, rahman, rahim. davir , micheal ) ve çoluk çocuğa karıştırıp karşısında ahmak var gibi ama fakat lakin diye başlayan cümlelerle kendi hamakatını ilan edip 'kimse bilmiyo ama' hezeyanıyla yaşayan binler var.

..........................

işin sonunda yani bugün itibari ile durum bu.

ateizm ise zaten anne denen bireye ortak ata demiş ve ondan türediği gün gibi aşikar.
    ispatlanabilir halde.

günün sonunda ateizmin durumu da bu.

...........................

gerçek mesele ise akşama eve ne götürecem de çoluk çocuk yiyecek derdi. gerisi laf ola beri gele.

• Kainatta Allahtan başka bi ilah olsa idi muhakkak fesada uğrardı deniyor.

İnsan denen şey dnasal kült gereği her keresinde anne denen bireyi döllüyor gibi gözüküyor. Melek yenge nur u allah amcanın kızı denip melekler ilahın kızı deniyor.

Ha Bi de Bosna dramı var.

..................

Allahtan başka ilah var mı bilemem ama Yaradana inanabilen kişi fesada uğramaz demek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 14 Şubat 2019; 6:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.