Şimdi Ara

NİHAYET N95 TELEFONUM OLDU.SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gargi®

harbi mor çekiomuş ha
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

işte gerçek bir n95 resmi

http://img139.imageshack.us/img139/4783/06042007bs2.jpg

http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/mpage_35/key_/tm.htm
    nobrainin koyduğu resimler

Hay Allah seni emi.Gece gece güldürdün

Herkese iyi geceler.Yarın bilgisayar başına oturduğum zaman ilk işim bu konuya bakmak olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

harbi mor çekiomuş ha
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

işte gerçek bir n95 resmi

NİHAYET N95 TELEFONUM OLDU.SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM.

http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/mpage_35/key_/tm.htm
    nobrainin koyduğu resimler

yakınlaştırınca çamur gibi.klasik nokia kamerası hemen anlaşılıyor.

• ARKADASLAR TELEFONU ALIR ALMAZ ÇEKTİĞİM RESİMLERİ HEM SONY 3 HEMDE N95 LE ÇEKTİM.BEN 95 İN FOTOSUNU GÖNDERDİM BİLİYORUM AMA 3 ÜNKÜNÜ GÖNDERMİSSEM HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.ÇÜNKÜ PC İMDE HEPSİ KAYITLI VE ÇOKDA İYİ KULLANICI DEĞİLİM.HEMEN FOTO GÖNDERİCEM.TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM.
  • Peki tarih niye tutmuyor n95i 2006 da almış olamazsın değil mi??
  • olurmu canım almış adam heyecanla bekliyoruz
    http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/mpage_34/key_//tm.htm#13376703

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddlion111 -- 9 Nisan 2007; 10:56:08 >
  • DOSYA KAĞIDININ FOTOSU.ARKADAŞLAR YANLIŞLIKTAN DOLAYI GERÇEKTEN ÖZÜR DİLİYORUM.

•  NİHAYET N95 TELEFONUM OLDU.SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM.
  • bu n95 e mi ait gerçekten
  • YOK YOK BU SEFER DİREKT N95 DEN AKTARDIM FOTOYU.
  • ya valla bence çok kötü daha canavara bişey bekliyodum benm n91 de bu kadar çekiyo
  • Peki benim bir sorum var, elinle bastirinca ekrandaki goruntu bozuluyor mu? Bir arkadas N95 te koruyucu display cami olmadigini soyledi de. Eger display cami yoksa bu cok kotu bir problem. Ufak bir oneri N95 ini Turkce gunluk bir gazetenin uzerine koyup resmini cekermisin, boylece bir daha kimse sana laf etmez.
  • İnanmiyorum N95 ın bu kadar kotu foto cekecegınden kı sunu acıklıyım oda karanlık bır ortam flash patlamamıs ve tıtrememe barız sekılde mevcut tamam bıraz kotu cekebılır ama bu kadar degıl 6233 bıle bundan ıyı cekıyor
  • Excalibur arkadaşın gerçek bir foto eklemesi üzerine, dünkü ve bugünkü gereksiz mesajlar silinmiştir.
    Paylaşıma devam edebiliriz.
    Excalibur arkadaşımdan yeni foto ve video örnekleri bekliyoruz.
  • Evet mosmor
    Hayırlı olsun dostum çok güzel telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 9 Nisan 2007; 14:55:20 >
  • hayırlı olsun dostum
  • ben hala inanmıyorum, şahsen bende N95 olsa ve böyle bi topic açsam, bi kere en başta cihazı önden arkadan fotolayıp koyardım, ondan sonra bikaç makro çekim bi kaç dış çekimi eklerdim, bunları yapmak zor değil herhalde.

Arkadaşımız öncelikle yanlışlıkla başka bi foto koydugunu söylüyor ondan sonra saçma sapan bi dosya kağıdı fotosu ekliyor, exif bilgilerini değiştirmek çok kolay + foto başka yerdende bulunmuş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

ben hala inanmıyorum, şahsen bende N95 olsa ve böyle bi topic açsam, bi kere en başta cihazı önden arkadan fotolayıp koyardım, ondan sonra bikaç makro çekim bi kaç dış çekimi eklerdim, bunları yapmak zor değil herhalde.

Arkadaşımız öncelikle yanlışlıkla başka bi foto koydugunu söylüyor ondan sonra saçma sapan bi dosya kağıdı fotosu ekliyor, exif bilgilerini değiştirmek çok kolay + foto başka yerdende bulunmuş olabilir.

+foto berbat

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddlion111 -- 9 Nisan 2007; 14:58:29 >

• cok komik ya, n95 böle foto cekmez..
  • Sanmiyorum bu kadarda kötü foto cekemez herhalde. ayar falan mi desek bilmiyorum ki N95 dedik baba dedik böyle babada olmaz kaldir at valla
  • bence makinede var bi numara

kesin firmware lazım buna
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.