Şimdi Ara

NİHAYET N95 TELEFONUM OLDU.SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Çok iyi hatırlıyorum, forumdaki ilk k800 incelemesi heyecanını yaşarken, yurtdışından getirttiğim k800 ile bir sürü foto örneği, PC de foto linkleri ve metnim hazırdı, öyle açmıştım.

Belki bu arkadaş fazla heyecana gelemedi ve kalpten gitti...

sadece gülüyorum
  • arkadaşlar işim var o yüzden foto ekleyemiyorum yakında güzel bir inceleme yapıp aktarıcam demek çok mu zor? bunu dese hepimiz tamam dicez ama kardeşim hepimiz n95 bekliyoruz sen böyle topic açıp üstelik SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM dersen bizde ı çakarız!

Hani cevaplar? FOTO BEKLİYORUZ FOTO!
  • Nerdesin yaaaTopiği açtı kayboldu.Acaba N95 e çok mu daldı
  • şöyle adam gibi inceleme yapcak birinin eline geçmezki şu alet
  • Dünki gibi başlayalım mı beyler...benim bi N1000 im var 100mp foto çekiyo
  • Enteresan bir durumKonuyu açan ortada YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Dünki gibi başlayalım mı beyler...benim bi N1000 im var 100mp foto çekiyo

ben de devam ediyim bari...

ohooo sendeki de tel mi canım bendeki ğ9999999 da 999999gigapixel kamera var

• quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Dünki gibi başlayalım mı beyler...benim bi N1000 im var 100mp foto çekiyo

ben de devam ediyim bari...

ohooo sendeki de tel mi canım bendeki ğ9999999 da 999999gigapixel kamera var

Bendeki helikopter oluyor demiştim demiBEyler uzatmayalım konu güme gitmesin

• ARKADAŞLAR, ARKADAŞI BİLMEM AMA BEN DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM KIBRISA GELDİ VE TEKNİK SERVİSDEKİ ARKADAŞ BENİ ÇEKTİ İSTERSENİZ İNDİRİN BAKIN.

http://img98.imageshack.us/img98/889/02012007he9.jpg
  • arkadaşlar tel sözde yurtdışından gelse bile fiyat 869 usd olur mu?
  • arkadaşlar rica ediyorum artık bu konuya mesaj yazmayın ya, belki adam bakıp gülüyodur bile, çoluk çocugun maskarası olmayalım, yönetici arkadaşlardanda rica ediyorum bu gereksiz fake topici kaldırın bi zahmet
  • arkadaşlar ocean arkadaşımızın koyduğu resim 5mp yani (2.592 x 1.944)piksel olmasına rağmen 506kb sizce biraz düşük değil mi tamam beyaz renkler fazla kb harcamasa bile 5mp için küçük bir boyut değil mi? yoksa çeken arkadaş fotonun kalitesinimi düşürmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 9 Nisan 2007; 21:22:11 >
  • BEN CE BERBAT ÖTESİ YA BU KADARDA OLURMU BE NOKIA YA ALA ALA YA. İNSAN BİRAZ ÇÖÜRLÜK KALİTE BİŞERLER KATAR YA NE BU YA TELEFON KUTULARI SİSLİ GİBİ BULANIK DURUYOR YA .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Sizlere katılmamak elde değil. Başlık açılalı 1 gün oldu ve hala elimizde tek bir foto var. İnceleme veya tanıtım böyle olmaz.
    Çok iyi hatırlıyorum, forumdaki ilk k800 incelemesi heyecanını yaşarken, yurtdışından getirttiğim k800 ile bir sürü foto örneği, PC de foto linkleri ve metnim hazırdı, öyle açmıştım. Çoğu arkadaşım da böyle yapıyor. Eğer hazır değilseniz, bunu foruma duyurmanın da mantığı yoktur...

Dün tamamen böyle düşünüyordum ama bugün istediğimiz türe braz benzer bi foto gelince dünkü görüşlerimden vazgeçtim.
    Ama bugün arkadaş hala nette yok
    hadi nete girme şansı yok desem o telefonu alabilen biri nete giremiyorsa garip yani
    Bekleyelim görelim ne diyelim

• bekleyin arkadaşlar sabır. bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin. adam belki kurcalamakdan yemek bile yemiyordur siz netten bahsediyorsunuz. mecnun leyle için beklemekden deli oldu, arkadaş da kavuşunca afallamış olabilir.
  • @Excalibur13,
    bir inceleme vs. yapacaksan ya da yeni paylaşımlar katacaksan bana PM atman yeterli; çünkü biz burda kendi kendimize tartışıp duruyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.