Şimdi Ara

Nijerya’da ‘Korona’ Tespit Edilen Kişi, THY ile İstanbul'a Aktarmalı Uçmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diken’in haberine göre, Nijerya’da koronavirüsü tespit edilen İtalyan vatandaşının Milano kentine yaptığı iş ziyaretinden üç gün önce ülkeye geldiği bildirilmişti.

Koronavirüsünün Afrika’nın nüfusu en yoğun ülkesi Nijerya’nın yaklaşık 20 milyona sahip Lagos şehrinde tespit edilmesi endişe yaratmıştı.

Yetkili Akin Abayomi, ‘korona’ tespit edilen kişinin Milano’dan 24 Şubat’ta geldiğini ve geceyi Lagos’ta havalimanına yakın bir otelde geçirdikten sonra çalıştığı yer olan Ogun bölgesine geçtiğini söyledi.

Hastanın 26 Şubat akşamı çalıştığı şirketin revirinde tedavi edildiği daha sonra revir görevlisinin biyo-güvenlik yetkilisini araması üzerine 27 Şubat’ta Lagos’un Yaba bölgesindeki bir karantina tesisine getirildiği bildirildi.

Kaynak:
    www.tarafsizhaberajansi.com
    Nijerya'da 'korona' tespit edilen kişi THY ile İstanbul aktarmalı uçmuş | Tarafsız Haber Ajansı
    https://www.tarafsizhaberajansi.com/2020/02/28/nijeryada-korona-tespit-edilen-kisi-thy-ile-istanbul-aktarmali-ucmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz kelle paça içtik bir şey olmaz yeahhh diyen havaalanı personelini göreceğiz.
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Ben otobüs kullaniyorum bana birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.