Şimdi Ara

Nike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar evde kullanmadığım ürünlerimi satıyorum, bazıları da maximum 2-3 kere giyilmiştir(mağaza ürününden tazedir), bazıları ise biraz kullanılmıştır, her mesajda detaylı olarak belirteceğim. Çok uygun fiyatlara vereceğim. Toplu alım düşünürseniz, indirim yapmayı düşünürüm. Taşınacağım için yer kaplıyorlar.

Ek ürünler eklenebilir takipte olun. :)

Ödeme şekli havale olabilir veya Ankara'da elden verebilirsiniz.

Eski vintage erkek dergileri satışım için:
    Boxer, FHM, Esquire Erkek dergileri için tıklayınız.

Parfümsevenler için özel kokularımı da satıyorum
    Niş Parfüm ve Nadir Dekantlarimin Satışı için tıklayınız

Güven sıkıntısı olmaz eski referanslarım ve yorumlarımı okuyabilirsiniz.
    Eski-referanslarim

Daman Dada - Lisanslı - XXL üst forma, geniş ve boldur, rap ve amerikan futbolu ile ilgilenenler bilir. Kullanıldı ama temiz durumdadır, zaten ürün çok kaliteli bozulma vs. yapmadı uzun süredir. En sevdiğim formalarımdandı. Antika parçadır. - 110TL - Dada'nin diger ürünleri antika olarak satılıyor, 40$'dan aşağı adam gibisini bulamazsınız
    Nike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun Ürünler

Nike lisanslı - 90'lar Curtis Enis -NFL forması- XL yazıyor ama 2XL gibidir, nadir üründür. Eskimiştir, antika değeri yüksektir (60-70$'ı var), champion markalı olanını bulursunuz, ama nike olanı değerlidir. NFL severler için özel - 175TL
    Nike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun Ürünler

Molten Lisanslı - XL voleybol veya basketbol forması - üst xl'dan büyük gibidir(1.85 üzeri bir boy ister). Çok çok temiz, 1-2 kere maksimum giyilmiştir. Sıfır diyebilirim. Takım olarak satıyorum, alt üst, çok uyguna veriyorum t-shirt fiyatına - 75TL
    Nike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun Ürünler

Reebok lisanslı - NFL Montu - XL iri arkadaşlar için uygundur - çift taraflı giyilebilir, temiz kullanılmıştır, güzel üründür - Satılmıştır
    Nike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun ÜrünlerNike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun Ürünler

Adidas lisanslı - Kaz Tüyü Mont - XL iri arkadaşlar için uygundur - 2-3 kış giydim - kapşonu cırt cırtlıydı, bir gün bi arkadaşım şaka yaparken alıp kaçtı kayboldu o gün :). Şu an muadil mont- veya kabanlar 1000TL civarında satılıyor mağazalarında - fiyatı uygun tuttum - 230TL

Nike Gri Eşofman Altı - XL gibi - biraz uzundu kısalttırdım iyi bir terzide (yine de uzun) - 1.85 gerekir en az - temiz kullanılmıştır - iyi ürün - 75TL
    Nike,Adidas,Reebok Markalı, NFL, Basketbol Çeşitli Spor Nadir ve İkinci El Uygun Ürünler

Fila Siyah Eşofman Takımı Alt - Üst - Fotodaki Gibidir - Sorunsuz - 2-3 kere ancak giymişimdir - L Beden - 125TL

Nike Mavi T-shirt - L-XL gibi - 1 kere giyildi - hediye gelmişti - forma gibi kumaşı var, uygun vericem, tertemiz - 45TL

Kappa Eşofman üstü - L-XL civarı - temiz kullanılmıştır 45TL

Türkiye Forması - Nike Lisanslı - L-XL civarı - giyilmedi - yarışmadan kazanmıştım, evinde tr forması olmayanlar için uygun seçenek olabilir - 25TL

Markasız Şort - L civarı - 2 kez giyildi - uygun basketbol veya spor şortu, yukarıdaki ile kombinle halı saha maçı yap :D - 10TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denondj -- 20 Kasım 2018; 3:19:55 >

• Bu kanıya nasıl vardınız? Yani bunu böyle yazıp gitmek olmaz, şu şu şu nedenlerden ötürü, bu ürünün orjinal olmadığından şüphe ediyorum diyebilirsiniz, sonra ben de incelerim hocam haklısınız veya şurada yanlışınız var derim. Böyle bok at izi kalsın hesabı olmuş resmen.. Sizden ricam ya bu yorumunuzu silin ya da gerekli açıklamayı yapınız.
  • Kaban güzelmişte, 3 kış giyilmiş için fiyat biraz yüksek değilmi.
  • Reebok NFL mont - nuribaras adlı üyemize satılmıştır, güzel günlerde kullanması temennisiyle :)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Kaban güzelmişte, 3 kış giyilmiş için fiyat biraz yüksek değilmi.
    Özelden konuşalım hocam, yani şu anki muadillerine baktığımda minimum 700TL'den başlıyor. Ama ben sizi hatırlıyorum daha önce alışveriş yapmıştık, kaban için indirim yapabilirim (2012 yılında Levi's kot satmışım size referansınız var, profilimde . Bana büyük geliyor, baya zayıfladığım için dolayısıyla kullanmıyorum, ölü bir fiyat olmadığı sürece orta yolu bulabiliriz :). Yalnız cuma askere gideceğim, erkenden konuşalım :). Ankara içi elden teslim edebilirim, balgat, bahçeli, kızılay civarında deneyip alabilirsiniz. Malesef basit kapşonlu yağmurlukların bile fiyatı uçmuş durumda 400-500tl adidasta :(.

Az çok emsal olsun diye:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denondj -- 20 Kasım 2018; 3:18:20 >

• Şu 44 numaralı forma sahte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSmoke

Şu 44 numaralı forma sahte.
    Bu kanıya nasıl vardınız? Yani bunu böyle yazıp gitmek olmaz, şu şu şu nedenlerden ötürü, bu ürünün orjinal olmadığından şüphe ediyorum diyebilirsiniz, sonra ben de incelerim hocam haklısınız veya şurada yanlışınız var derim. Böyle bok at izi kalsın hesabı olmuş resmen.. Sizden ricam ya bu yorumunuzu silin ya da gerekli açıklamayı yapınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.