Şimdi Ara

Nike air force 1999₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
5.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu sabah aldım bende, şuan gönderi hazırlanıyor aşamasında

• free4zone1 F kullanıcısına yanıt
    Benimki de iptal edildi biraz önce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • free4zone1 F kullanıcısına yanıt
    Mavi olanı dün akşam almıştım. Bugün sabah iptal edildi. Müşteri hizmetleri, sadece Türkiye değil global stok kullanıldığını ve bu tarz stok sebepli iptallerin olabildiğini söyledi. Yalnız mutlaka müşteri hizmetlerini arayın 6 ay geçerli 5000 tl indirim üst limitli %15 indirim kodu tanımlıyorlar.

• 77killer 7 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine ne dememiz gerekiyor bu indirimi alabilmemiz için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Ben özellikle birşey demedim. Durumu anlattım. Bu tarz durumlarda promosyon kodu veriyoruz dedi.

• mamply M kullanıcısına yanıt

Abicim almaycaksanız almayın yok bunun nesini seviyorsunuz yok konfor yok. Alma kardeşim. Başlıkta air force yazıyor madem sevmediğin bir ayakkabı neden tıklıyorsun? şaka mısınız ya. Türk milletinin özetisiniz yeminle.

• ONUR-40 kullanıcısına yanıt

bu fiyattan hesaplama normal fiyatı 3000tl şuan indirimde 2000 e kaptık

korkutmayın beni bi tane jordan point lane airmax aldım bi tanede bu mavi airforce aldım zaten kargolanmadı hala gönderime hazırlanıyorda duruyor

• Almayan adam almaz. Niye yorum yapıyorsun da diyemezsin. Burası fikir alışveriş yeri sonuçta. Benim yorumuma gelince bu tip ayakkabılar çok rahatsız. Adidas da aynı puma da. Rahatça giymeyecegim ayakkabıya bir ton para dökmem şahsen. Üzerinde ne yazarsa yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben yeniden numarası gelince aynı numaradan sipariş verdim yalnız nedendir bilmiyorum aynı mail adresiyle almak istediğimde ödeme esnasında hata alıyordum. Tüm bilgiler aynı kalacak şekilde sadece mail adresini değiştirince ödemeyi yapabildim. Arada artık indirimlerden faydalanamayacağım şeklinde düşünüyorum, başka mail kullanarak alışverişlerimi yapacağım. Siz de takip edin aynı numaralardan stok girebiliyor

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Porsche design her markada oluyor Pumada bile vardi ama fiyat farkı kendini gösteriyordu değer bence onlara da bu Air Force modeller falan çok kaba duruyor yani kült model belki ama bu kadar para veremem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Çok fazla kişi arayınca herhalde en son %10 a düşürmüşler indirim kodunu :D

• Siparişlerin hepsinimi iptal ediyorlar ?

Boşu boşuna sipariş oluşturmayalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.