https://www.nike.com/tr/t/air-force-1-07-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-h0hLnB/FD0667-100 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nike air force 1999₺
-
-
Ben satın alamıyorum, satın alabilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mavi’den aldım teşekkürler hocam
500 tl ye verseler almam o derece sıradan
-
Hocam siparişlerim kısmında çıkıyor mu sizde
-
Parayı çekti benden de ama şimdilik gözükmüyor neyse bekleyeyim 1-2 saat
Düşer hocam geç düşüyor o ekrana
-
Mavisinden aldım teşekkürler
-
Air force 1 modelinde tam ayak numaramızı mı almamız gerekiyor hocam bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bugün mağazada denedim aynı modeli 2999TL idi sonra burda denk geldim şans eseri :D
-
acayip dandik ve konforsuz duruyor ayakkabı, 1999 TL ne özelliği var bunun?
-
Kendinden mavi tik var hocam
bende hala siparişlerde görünmüyor sizde görünüyor mu şuan hocam
-
İkonik bir model ve sadece 85 dolar vergi dahil.
Hayatımda hiç o kadar pahalı ayakkabı denemedim bile. Ama Adidas Porsche design ayakkabı görüp aşık olmuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlükte de, sporda da olsun Nike giyerim ama bu modellerini hiç sevemedim. Çok ucuz görüntüsü var. Günlük olarak court modellerinden tercih ediyorum.
-
Evet 10 saat beklemenin ardından yaklaşık 2-3 saat önce düştü, meraklanıyorsanız eğer sipariş numarasının ekran görüntüsünü almıştım ben de o numarayı verip müşteri hizmetlerine sorgulatmıştım onların sisteminde çıkıyor 24 saat içinde de siparişler kısmında görünür diyorlar.
Bu parayı veren Air Max'a baksın konforun tadını çıkarsın hemde daha stil. Force vb modeller rahatsız, sıradan ve ön üst taraftaki kırılmalar en erken bunlarda başlar sık giyilirse öyle bir hal alır ki artık giymeye çekinirsiniz.
-
Arkadaşlar selamlar, mavisini almıştım bende iptal edildi ürünüm. İptal olan var mıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Abicim almaycaksanız almayın yok bunun nesini seviyorsunuz yok konfor yok. Alma kardeşim. Başlıkta air force yazıyor madem sevmediğin bir ayakkabı neden tıklıyorsun? şaka mısınız ya. Türk milletinin özetisiniz yeminle. |
500 tl ye verseler almam o derece sıradan |
Benzer içerikler
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- şoray et-sucuk resimleri
- bebemoney nasil kullanilir
- beşler nostalji sucuk
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X