Şimdi Ara

GameBooster M700 Air-Force RGB Mause 163 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1tane hamburger parasına yedek mouse olarak aldım, hafif olması beni cezbetti. pttavm bizi üzmez inşallah. teşekkürler.

• teşekkürler. bir adet aldım, masaüstünde arada cs go oynuyorum, g300s kullanıyorum switchlerini değiştirip lehimlemiştim ama ömrünü doldurdu artık, mouse padsiz g300s iyi performans sergiliyordu bakalım bu mouse padsiz nasıl performans sergileyecek. faizsiz 6ya böldüm bedava oldu GameBooster M700 Air-Force RGB Mause 163 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 7 Temmuz 2023; 19:35:21 >
  • Genel yorumları iyi ama pttavm ye pek güvenmiyorum nedense. Umarım satıcı sağlamdır, ya yollar yada iptal eder, bekletirse veya sıkıntılı ürün yollarsa uğraş dur.

• Teşekkurler yararlandım

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Satıcı İzmir konak Kemeraltı çarşısında büyük bir firma , bir sorun yaşamazsınız. İyi günler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GameBooster M700 Air-Force RGB Mause 163 TL
    GameBooster M700 Air-Force RGB Mause 163 TLwww.n11.com
    Performax Xotran Kablolu RGB Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/performax-xotran-kablolu-rgb-oyuncu-mouse-2038908?magaza=gencergaming

bunu önermişler gameboster yerine ama konudaki daha güzel gözüktü bana ellerim terliyor vs . Linktekinde daha iyi sensör ve yazılımda varmış bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

El terliyorsa daha büyük sıkıntı zamanla içine sıvı gitme ihtimali var, sağlıken de içi hijyen açısından çok iyi olmayacaktır.

• ürünü ulaşan var mi? benim sipariş iptal edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt
    Bana geldi ürün kutulu sıfır kutu.çok anlamıyorum ama güzel bir mouse GameBooster M700 Air-Force RGB Mause 163 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt

benimki de iptal edild. Oyuncak ettiler ticaret işini. Ticaret ahlakı olmayan sirketlerle dolu ortalık..

• Trackdokuz kullanıcısına yanıt

Programı varmış m700 benzeri modelde, denediniz mi, çalışıyor mu ( makro özelliği var mı? Script vs. destekliyor mu? Sanırım sadece kayıt ve kayıttan oynatma destekliyor )

Şu sanırım:

https://drive.google.com/file/d/1AMvwVn2zV6hRZHR1D61TUv-s_b6aRpSE/

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Yazılımı var ve çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.