Şimdi Ara

Teknobiyotik Güvenli mi? Dark Elite Force GK1000 GM1000 Klavye Mouse Siparişim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta geçen teknoloji e-ticaret sitesini biliyorsunuzdur. Donanım, yazılım, elektronik ürünler, hazır sistemler vs. satışı yapılan, YouTube kanalı olanwww.teknobiyotik.com internet adresi üzerinden ve hepsiburada, N11 gibi yerlerde de mağazaları ve ürünleri bulunan, bazı ürünlere distribütörlük yapan İstanbul adresli bi firma kendileri.

Firmanın kendi sitesi üzerinden ürün link:
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Elite Force Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Oyuncu Klavye & Mouse Set
    https://www.teknobiyotik.com/dark-elite-force-mekanik-hisli-rainbow-aydinlatmali-turkce-q-oyuncu-klavye-mouse-set.html

YouTube kanalı incelemeleri
    Mouse:
    youtube
    Fiyat / Performans Oyuncu Fareniz Stoklarda !
    https://youtu.be/R7mIiaq2G5A

Klavye:
    youtube
    Oyuncu Klavyesi Arayanlar Bu Fiyata Kaçırmasın !
    https://youtu.be/e1ytBxJNMH8

Ürünü satın aldım ve sağlam şekilde elime ulaştı.

Ürünler aşırı fazla şişirilmiş makyajlanmı? ve ürüne yorum yaptım, fotoğraf ekle bölümünden fotoyu ekledim bakabilirsiniz.

Yorumum şu oldu ürün ile ilgili:

Yorumunuz (15 Mayıs 2019 tarihinde gönderildi):
    Aldığım zaman 3 yorum vardı. O 3 yorumu bi kenara koyun. Ürün mekanik hisli değil o bir yalan. Teknobiyotik e yakışmadı.
    19 tuş olayı yalan W ve delete tuşuna aynı anda basamiyorsunuz 2 tuş bile yapmıyor. He diğer kombinasyonlar yeterli bazen boşluk tuşunu kisitlayan tuslarda var. Oyle 19 tuş kendileri belirlemiş sanırım bunlara basarsan 19 onlara basarsan 1, 2, 3, 5 v.s.

Fiyat performans mı tabiki hayır
    Kaliteli mi tabiki hayır (daha mosue kutudan çıktı dark yazısı yamuk ve hasarlı basılmış, altındaki kayganlastitici yuzey yamuk ve yarım yamalak yapışmış, mosue da yine izler vs mevcut. klavye tuşları rezalet.)
    Mouse 3 dk sonra terletiyor.

Urun incelemesi yapıp videolar çekip açıklamalar yazıp ürünü çok şişirmisler. 90 liraya pazardan bile alırsın. Dark markası ve teknobiyotik olmasına gerek yok. Teknobiyotik de bu yalanla müşteriler kaybetmiştir.

Teslimat ve kargolama güzel.

Alınır mı alınır ama başka model bakın buna verilecek para 60 tl en fazla oda verilmesin gerek yok. Ben kullanacağım belli olmaz 10 gun icinde iade edebilirim.

Yorumumun üzerinden 3 gün geçti ve yayınlanmadı.

Konuyla ilgili yorum sizin :)

Edit:
    Dark Elite Force Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Oyuncu Klavye & Mouse Set
    Ürün Kodu : DK-AC-GK1000-BND

Dark Elite Force GK1000 KLAVYE
    Dark Elite Force GM1000 Mouse
    Dark Elite Force klavye mouse set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 19 Mayıs 2019; 7:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu tür yorumlar çok değerli o yüzden zaten forumlar var benden tavsiye konu başlığına ilgili ürünü eklerseniz google'da arayan biri bu konuya ulaşır.
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    İçeriğe editleyip ekledim hocam. Bugün hepsiburada dan birsey alsanız olumsuz yorum yapsanız yayınlanır veya birçok site, hepsi burada bi örnek sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.