M100A olan model 1100 TL civarındaydı. M100R model 1400 TL civarındaydı. MSI MAG FORGE M100R Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan mATX Gaming Bilgisayar Kasası https://www.amazon.com.tr/dp/B09QLFHT1H?tag=technopattr-21 |
MSI Mag Forge M100A ve M100R Kasa İndirimleri

-
-
Teşekkürler hocam
Seni burada görünce şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanlarını kontrolcü ile yönetme ihtimalimiz var mı?
-
400 - 500 lük bir power la beraber kasa fırsatı var mı arkadaşlar?
Bu arada almayı düşüne varsa Sepetist ile bir kaç alışverişim oldu, kendi sitelerinde daha ucuz olabiliyor.
-
111R kullanıyorum. Bunda da çok yüksek ihtimal aynı fanlar var.
Benim kasanın tepesinde LED tuşu var, fanları o tuş ile kontrol kontrol etmek mümkün eğer anakart ARGB desteklemiyorsa.
Bu kasada da böyle bir tuş olabilir. Yoksa bile fanlar ARGB, anakart destekliyorsa istediğin gibi kontrol edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 23 Temmuz 2022; 8:32:21 > -
Bu kasada Auto RGB fanlar mevcut, 100R modelinde ARGB mevcut. Yani bu kasada olmaz, 100R'da kontrolcü içinden çıkıyor zaten. @SanalKabus
-
hocam sendeki kasadan bende aldım da daha kurulum yapmadım. memnunmusun? önü yarı mesh olduğu için soru işareti var bende.sıcaklıklar vs
Hocam şöyle anlatayım. Adana'da klimasız güneş gören bir odada kullanıyorum bilgisayarı, yani canlı stress testinde sürekli benim sistem. İşlemci de sıvı soğutma var ve max 60-65C, GPU max 70-75C görüyor. Ssd ve Hdd'ler 40-45C'i geçmiyor. Anakart 35-45C civarında oluyor. Tabi bunlar ağır oyunlarda ki değerler. Kısaca önü yarı kapalı ama gayet iyi hava çekiyor önden. İç malzemesi de kaliteli. Çok kompakt bir kasa, ufak ama işlevsel. Eksiklik olarak keşke dikey ekran kartı slotu da olsaydı diyorum ama çok elzem bir şey değil. Uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bende duruşu yüzünden aldım çok kaliteli duruyor. dediğiniz gibiyse gayet iyi değerler. adana yanıyodur zaten 😅 teşekkürler
Artık her yerdeyim :)
-
Hangi kasa acaba?
MSI Gungnir 111R hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzelmiş iyi günlerde kullanın, USB type c çıkışı olan kasa pek yok piyasada.
Hatta diğer modellerde görmedim ama bunda varmış.
Type-C 3.2 gen 2 destekleyen anakart da bir o kadar ender. Giriş ve orta seviye anakartlarda yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X