Şimdi Ara

NİKE AirForce Kırmızı Spor Ayakkabısı - Pull And Bear Yagmurluk İNDİRİM 75 TL STOK 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 NİKE AirForce Kırmızı Spor Ayakkabısı - Pull And Bear Yagmurluk İNDİRİM 75 TL STOK 1
    Merhabalar nike sezon ürünüdür orjinaldir resmi ürünüdür , bir kaç kez giyilmiştir kutusunda yollanıcaktır
    195 TL Alınmıştır 150 fiyat biçtim alıcak arkadasa simdiden hayırlı olsun koşu fitness spor ayakkabısı :)

Ayakkabı numarası 43.5 44 ..

NİKE AirForce Kırmızı Spor Ayakkabısı - Pull And Bear Yagmurluk İNDİRİM 75 TL STOK 1

Pull And Bear Yağmurluk

Sezon ürünüdür L ve XL giyen arkadaslara rahatlıkla olucaktır ..

FİYAT 80 TL

Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Günceldir :)
  • Günceldir zara kışlık sweet kazak 40 TL düşürülmüştür :)
  • Güncel :)
  • Güncel :)
  • satış devam etmektedir..
  • kargo masrafiyla 165tl farzedersek kimse. 30tl icin ikinci el almaz diye dusunuyorum o yuzden guncellemeye devam :) bence biraz daha indirim yapmalisin onun disinda ayakkabi super, spor salonu icin alinabilicek en rahat ayakkabilardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

kargo masrafiyla 165tl farzedersek kimse. 30tl icin ikinci el almaz diye dusunuyorum o yuzden guncellemeye devam :) bence biraz daha indirim yapmalisin onun disinda ayakkabi super, spor salonu icin alinabilicek en rahat ayakkabilardan

Kesinlikle son olarak 135 TL çekiyorum ayakkabı fiyatını son fiyattır teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoganerWeb

quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

kargo masrafiyla 165tl farzedersek kimse. 30tl icin ikinci el almaz diye dusunuyorum o yuzden guncellemeye devam :) bence biraz daha indirim yapmalisin onun disinda ayakkabi super, spor salonu icin alinabilicek en rahat ayakkabilardan

Kesinlikle son olarak 135 TL çekiyorum ayakkabı fiyatını son fiyattır teşekkürler :)

42,5 olsaydı alırdım:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diesel kot modeli 65 TL

• ggg
  •  NİKE AirForce Kırmızı Spor Ayakkabısı - Pull And Bear Yagmurluk İNDİRİM 75 TL STOK 1

Gucci yurtdısından gelen Yagmurlugumu satıyorum 150 TL ufak pazalrık yapılır teşekkürler :)

BEDEN LARGE..

• aynı ayakkabıyı geçen gün her numarası olan ve her rengi olan nike outlette buldum,120 tl ye aldım. Dileyene getiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: drumbakir

aynı ayakkabıyı geçen gün her numarası olan ve her rengi olan nike outlette buldum,120 tl ye aldım. Dileyene getiririm

Dogrudur , ben 185 TL aldım ve FATURASIDA bulunmaktadır aynı model oldugunu sanmıyorum , indirime girmiş olabilir ama bu model oldugunu zannetmiyorum yine belirtiyorum ürünlerde kısmen indirim yapabilirim iyi akşamlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoganerWeb

quote:

Orijinalden alıntı: drumbakir

aynı ayakkabıyı geçen gün her numarası olan ve her rengi olan nike outlette buldum,120 tl ye aldım. Dileyene getiririm

Dogrudur , ben 185 TL aldım ve FATURASIDA bulunmaktadır aynı model oldugunu sanmıyorum , indirime girmiş olabilir ama bu model oldugunu zannetmiyorum yine belirtiyorum ürünlerde kısmen indirim yapabilirim iyi akşamlar :)

hocam bire bir aynı ürün :) faturalı satın alınıyor zaten orjinal nike outlet store
  • Güncel indirim mevcuttur ..
  • Ayakkabıyı tek fiyat 100 TL düşürmüş bulunmaktayım :)
  • Şu pull and bear iyiymiş de Large olmasa :) M giyiyorum ben boyum 1.90 80 kiloyum :) sence kalıp darmıdır diyecem ama L ve XL giyenlere demişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.