Şimdi Ara

Nike formalar ne zaman satışa çıkacak ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forma almak için nike formaların piyasaya çıkmasını bekliyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ayrıca transfer sezonu hareketlendi kuluüpten neden ses soluk çıkmıyor.Diyelim ki drogba transferi açıklandı insanlar formasını almak isterlerse ne yapacaklar bu forma satışlarını etkileyemeyek mi. Gelirse Drogba olmazsa Reyes forması almayı düşünüyorum.Yeni sezon formaları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Eylül başı deniliyor. -kesin değil-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Eylül başı deniliyor. -kesin değil-
    bence formaları çok geç piyasaya sürüyoruz biz..

misal çoğu avrupa takımının sitelerinde yeni sezon formaları satışa sunulmuş bile...
  • GSBONUS kartı alalı 1 hafta oldu ama ne hikmettir halen hediye formamı göndermediler. Bankaya soruyorum göndericez diyip duruyorlar. Hayır acaba yeni nike formalarınımı gödnerecekler onuda bilmiyorlarki bankadaki görevliler. Formammın üzerine yatmasalar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

misal çoğu avrupa takımının sitelerinde yeni sezon formaları satışa sunulmuş bile...

Man. United formaları süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Man. United formaları süper

Alıntıları Göster
    Bencede şu an transfer dönemi ve herşey sıcağı sıcağına drogba 1 hafta sonra türkiye'ye geldi formasını eylül de mi alacağız bence bu forma satışını etkileyecek.gelir gelmez 20000 forma satılacaksa eylülde belki bu rakamın altında kalacak keşke yönetimden bu konu ile ilgili bir açıklama gelse.

• Yok artık ne eylülü la hiç çıkmasın daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben temmuz diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucRe-38

Ben temmuz diye biliyorum
    Nası eylül oluyor ya. Lig ağustosda başlıyor. İlk 3 5 maça formasız mı çıkacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Nası eylül oluyor ya. Lig ağustosda başlıyor. İlk 3 5 maça formasız mı çıkacağız

Alıntıları Göster
    Formaları önceden görebilicez ancak Temmuz 15 veya Eyül Başı Satışa Sunulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

Formaları önceden görebilicez ancak Temmuz 15 veya Eyül Başı Satışa Sunulacaktır.

Alıntıları Göster
    eylüle kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

eylüle kalmaz.

Alıntıları Göster
    Nike holland ciddi biçimde üzerinde çalışıyor barcelona dan bile daha güzel olabilir formamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

eylüle kalmaz.

Eylül'de Satılacak hocam.. Nike Türkiye'ye sadece 2 TIR Giriş yaptı ve futbolcular için formaları getirdi bu formalara da şu anda reklam baskıları yapılmaktadır. Türkiye'de ki NIKE STORE'lerde bu konuya epey tepkili formaları önceden tanıtım ile görebileceksiniz ancak çok ama ÇOOOOOK BÜYÜK Bir süpriz olmaz ise EYLÜL'den önce formaları asla satın alamayacağız... Korsancılara gün doğacak malesef..
  • quote:

ustam imzana ne oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

ustam imzana ne oldu :)

Alıntıları Göster
    Bizim takımlar forma işlerini çok geç yapıyorlar. Çoğu büyük takım sezon biter bitmez yeni formalarını tanıtıyor.
    Ne kadar çabuk çıkarsa o kadar çok satarlar, bu kadar bekletmek çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Futbolcularımız yeni sezon formamızı giyecekler, fakat biz satın alamayacağız. Büyük ihtimalle Eylül başı satışa sunulacak.
    Bu duruma Nike da tepki göstermiş vaziyette.

@Rahatı Kaçan Ağaç
    Basket takımımıza güvenip iddia'ya girelim dedik. Sonuç bu.
  • Rmadrid Chelsea manu formaları çıktı bile yea

Forma isterük

Ayrıca 2 tır geldide yakında gerisi gelir niye Eylül de satıldın ki şimdiden üretime başlanmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Rmadrid Chelsea manu formaları çıktı bile yea

Forma isterük

Ayrıca 2 tır geldide yakında gerisi gelir niye Eylül de satıldın ki şimdiden üretime başlanmıştır

Formaların üretimi biteli bir kaç hafta oluyor özellikle siyah ve parçalı forma beğenilmediği için bir kaç kez bunun akabininde 1 tır'da futbolcu formaları diğer tırda ise futbolcuların antreman ürünleri yer alıyor bu ürünlere türk telekom avea ülker numara vb baskılar yapılıyor ülkemizde bu baskılar bittğinde oyuncularımız formaları hazırlık maçlarında sezon açılışında inter karşısında ve ligde giyebilecekler. Ancak taraftarlar görmekle yetinmek zorunda olacaklar Nike Hollanda üretime devam ediyor ancak yukarıda da dediğim gibi ÇOK BÜYÜK SÜPRİZ Olmazsa satış eylül ayında olacak formaları temmuz ayında gören korsancılar üretim yapıp çok fazla satacaklar bunu neden dusunemıyorlar bılemeyız tabı.. malesef nike türkiye'de hem bu yüzden hemde transferler geldiğinde satılamayacak olmasından çok şikayetçi.

Neden eylül derseniz ??
    Eldeki adidaslardan tamamen kurtulmak veya eylül ayında bir anda herkesi store'lara yığarak patlama satış yapma projeleri olabilir.

R.Madrid Vb kulüpler ile kıyaslayamayız çünkü onlar yıllardır aynı tedarikçilerle çalışıyorlar biz bu yıl NIKE'a geçiyoruz ve geçiş bir anda olmuyor zamanla oluyor. Umarız seneye mayıs veya haziran ayında hemen görebiliriz formaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Rmadrid Chelsea manu formaları çıktı bile yea

Forma isterük

Formaların üretimi biteli bir kaç hafta oluyor özellikle siyah ve parçalı forma beğenilmediği için bir kaç kez bunun akabininde 1 tır'da futbolcu formaları diğer tırda ise futbolcuların antreman ürünleri yer alıyor bu ürünlere türk telekom avea ülker numara vb baskılar yapılıyor ülkemizde bu baskılar bittğinde oyuncularımız formaları hazırlık maçlarında sezon açılışında inter karşısında ve ligde giyebilecekler. Ancak taraftarlar görmekle yetinmek zorunda olacaklar Nike Hollanda üretime devam ediyor ancak yukarıda da dediğim gibi ÇOK BÜYÜK SÜPRİZ Olmazsa satış eylül ayında olacak formaları temmuz ayında gören korsancılar üretim yapıp çok fazla satacaklar bunu neden dusunemıyorlar bılemeyız tabı.. malesef nike türkiye'de hem bu yüzden hemde transferler geldiğinde satılamayacak olmasından çok şikayetçi.

Neden eylül derseniz ??
    Eldeki adidaslardan tamamen kurtulmak veya eylül ayında bir anda herkesi store'lara yığarak patlama satış yapma projeleri olabilir.

R.Madrid Vb kulüpler ile kıyaslayamayız çünkü onlar yıllardır aynı tedarikçilerle çalışıyorlar biz bu yıl NIKE'a geçiyoruz ve geçiş bir anda olmuyor zamanla oluyor. Umarız seneye mayıs veya haziran ayında hemen görebiliriz formaları

Alıntıları Göster
    Korsanlara gün doğdu desenize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

Korsanlara gün doğdu desenize.

Alıntıları Göster
    Apple'ın taktiğini uyguluyoruz işte. Tek fark onlar piyasaya çok az sürüyor biz ise hiç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.