Merhabalar Sadece 1 gün once aldğım ve 2 saat 4v4 maç sonucu krampon bu hale geldi sizden oneri bekliyorum nasıl oluyorda soyuluyor değişim yaparlarmı Sshttp://i.hizliresim.com/4r385q.jpg
nerden aldın
Sarı yıldızdan nike bayisi fiyatı 219 tl
quote:
Orijinalden alıntı: masteroguz
Sarı yıldızdan nike bayisi fiyatı 219 tl
1 gün önce aldıysan ve bu hale geldiyse faturanla birlikte değiştirmeye git
Pazar günü değişim yok diyorlar ama genede gidicem yarında değişim başlatırım
kramponu verdim yarın arıyacagız dediler iade icin değişim icin 30 35 gün diyor bu cok uzun sure değil mi yalan mı söylüyor acaba
Nasıl cakma kutudan bişi cıkması gerekiyomuydu sarıyıldızdan aldım resmi bayiden nasıl cakma satıcaklar nasıl anlıyıcam ki
Bu kadar takma alt tarafı ayakkabı içine sinmiyosa değiştir tabide.
Ben new balance almıştım. 1 haftada sökülmüştü dikişleri 20 günde değişim yapıldı. Değişim yapılır sizinkine de.
Adidas ve nike in o seviye krampon veya hali sahalari kesinlikle o fiyat etmez tamamiyle markaya para oduyosun kalite yerlerde gidip spor urunleri satan kucuk yerlerden markasi taninmayan bi tane aliyon 50 60 liraya hem daha rahat ve saglam oluyo yillarin tecrubesiyle sabit
Değişim yaparlar ama yapmak zorunda değiller çünkü tüketici hatası bende hypervenom vardı ilk çıktığında hemen almıştım 2 gün sonra maç yaptığımda bunun gibi küçük bir yara almıştı değiştirmediler.
quote:
Orijinalden alıntı: serkisoför12
Değişim yaparlar ama yapmak zorunda değiller çünkü tüketici hatası bende hypervenom vardı ilk çıktığında hemen almıştım 2 gün sonra maç yaptığımda bunun gibi küçük bir yara almıştı değiştirmediler.
2 saat oynandı ve derileri yüzülüyor nasıl kullanıcı hatası olacak koskaca 220 tl lik ayakkabı 2 saat oynanmaya böyle olursa mahkemeye kadar gider hakkımı alamaZsam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serkisoför12
2 saat oynandı ve derileri yüzülüyor nasıl kullanıcı hatası olacak koskaca 220 tl lik ayakkabı 2 saat oynanmaya böyle olursa mahkemeye kadar gider hakkımı alamaZsam
Ben sadece orası yuzuldu sandım bu kadar sinirlenme hakkını al.
serkisoför12
kullanıcısına yanıt
Ustat sinirlenmemek elde değil kaliteli olsun diye aldık çarşambaya kadar antreman yapmam lazım maç var yapılana bak 2 saatte orası öyle olduysa kalan yerleri 1 ay 2 ay sora nasıl olur kim bilir
quote:
Ustat sinirlenmemek elde değil kaliteli olsun diye aldık çarşambaya kadar antreman yapmam lazım maç var yapılana bak 2 saatte orası öyle olduysa kalan yerleri 1 ay 2 ay sora nasıl olur kim bilir
Hakkını al Forum yanında maçta başarılar.
Soğuk su lazımmı
serkisoför12
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler dostum
MrCaner
kullanıcısına yanıt
İyi olur :)
Arkadaşlar garantiye vermekden vazgecdim futbolcu bi abi normal diyor olması bide 30 gün sora kullancı hatası derler hic uraşamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme