Şimdi Ara

G402 Aldım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk aldığım g402 2014 yılındaydı 125 TL'ye almıştım, şimdi 768 TL'ye aldım fakat kalitesi çok değişmiş gibi geldi bana.

G402 Aldım SS'li

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güzel duruyor. Ergonomik bir mousedir kendisi. SteelSeries ve Logitech, tasarım ve ergonomi faktörlerini dengelemeyi çözmüş markalardır zannımca.

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

İlk G402'im 8 sene dayandı pandemide bozuldu.

2 Tane rampage SMX R13 ve R14 kullandım onlarda güzeldi ancak geçen eski rampage'i boya yapacam diye jant kapağı spreyi ile mahvettim boya tuşları yapıştırdı :D

Mouse çalışıyor ama tuşlar basmıyor onu da ya kurtaracam veya yedek parça olarak tutacam yenisini alırsam yedek amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 9 Ekim 2024; 13:40:52 >
  • Evet evet bu markalar dayanıklı da. Ben 2018'de BİM'den Rival 110 almıştım. 2023'e kadar kusursuz götürmüştü beni. Sonradan optiği ağır hatalar vermeye başlamıştı.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

3000 TL'cik :D

Ben o fiyata GTX 1080-1070 buluyorum hatta üzerine az para koysam RTX 2070 Super buluyorum :D

• tasarımını beğeniyorum ama daha önce logitech'le olan deneyimlerim iyi değildi. o yüzden bir daha cesaret edemiyorum.

razer mouse kullanmıştım memnundum

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

G502 güzelde gerek yok.

Onun yerine ekran kartı almak ups almak daha mantıklı.

1800 TL'ye varda o G502'ler orijinal olmuyor Çinli merdiven altı firimalar logitech gibi üretip satıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı Tornavida Aldım Ss'li
    geçen yıl açıldı
    Jlc PCB kargom geldi Ss'li
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

razer nasıl

• Gayet iyidir. Razer, HyperX... aynı klasmanda bunların da seveni boldur. Neden sevildiğine de hak veririm, keza iyi yapıyorlar işlerini. Benim en çok gözüme batan SteelSeries ile Logitech'tir.

• Kullanımı rahat mı oyun için uygun mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Eskiden biraz daha tok bir hissiyatı vardı fakat kullanım rahatlığı hala var.

Ben genelde bu tip mouseları sevdiğimden elimi tam kavradığından iyi bir hissiyatı var.

Ancak eliniz çok terliyorsa uzun vadede polimer kısımları büzüşecektir. Islak elle kullanmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.