Şimdi Ara

Jlc PCB kargom geldi Ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce pcbway'den sipariş vermiştim gümrük ücreti 55 TL tuttuğu için almadan geri göndermiştim. 45 TL'ye almıştım 1 yıl önce pişman oldum tabi ama olan oldu.
    Şuanda tüm ürünlere fiyatı vs. Ne olursa olsun en az 11 TL gümrük vergisi geliyor. Gümrüğe sunma ücreti zaten 6-7 TL
    Ürün çok kaliteli çok beğendim ama daha önce böyle devre yaptırmadığım için kıyas yapamam.

Devrenin çalışma videosu:
    mete karabudakyoutube
    Adım Takip Sistemli Merdiven
    https://www.youtube.com/watch?v=xbJvRNP8IIQ&feature=youtu.be

Resimler:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

JLCPCB Kargonuzun Takibi

JLCPCB Türkiye'den verdiğiniz siparişinizin kargosu size ulaştı. Siparişinizin durumunu takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• JLCPCB Türkiye web sitesine giriş yapın.
    • "Hesabım" bölümüne gidin.
    • "Siparişlerim" sekmesine tıklayın.
    • Kargonuzun durumunu buradan görüntüleyebilirsiniz.

Kargo durumunuz "Gönderildi" olarak görünüyorsa, takip numaranızı kullanarak kargonuzu takip edebilirsiniz. Takip numarası, siparişinizin ayrıntılarında yer alır.

JLCPCB Türkiye, hızlı ve güvenilir kargo hizmeti sunmaktadır. Siparişiniz genellikle birkaç iş günü içinde adresinize teslim edilir.

Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen JLCPCB Türkiye müşteri hizmetleriyle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gözünüz aydın. JLC den ilk siparişinizmi? Gümrükleme ve vergiler hariç normal kendi sitesindeki siparişte kargo ücreti ne kadar ödediniz. Ben ilk siparişte çok düşük bir ücret ödemiştim. 2. siparişimi vermek istediğimde yanlış hatırlamıyorsam 20USD civarında bir kargo ücreti çıkmıştı. (Toplam 5 adet numune pcb).
    Tabi yaptırmaktan vazgeçtim. Ama pcb kaliteleri iyi seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet32

Gözünüz aydın. JLC den ilk siparişinizmi? Gümrükleme ve vergiler hariç normal kendi sitesindeki siparişte kargo ücreti ne kadar ödediniz. Ben ilk siparişte çok düşük bir ücret ödemiştim. 2. siparişimi vermek istediğimde yanlış hatırlamıyorsam 20USD civarında bir kargo ücreti çıkmıştı. (Toplam 5 adet numune pcb).
    Tabi yaptırmaktan vazgeçtim. Ama pcb kaliteleri iyi seviyede.
    Yeni üyelik açın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rafet32 kullanıcısına yanıt
    İlk siparişim hocam
    2 dolar PCB ücreti 7.04 dolar kargo ücreti ödedim.
    Yanlış bilmiyorsam ilk sipariş kampanyası sonrasında PCB fiyatı biraz uçuyor ama kargo ücreti tamamen ağırlıkla orantılı
    Az önce web sitesini kurcaladım biraz 10 ekime kadar her üyeye 2 dolar kampanyası yapmışlar.
    5 adet numune pcb'den kastınız 5x5 adet ise yüksek ihtimal ağırlıktan dolayı kargo ücreti çok yüksek çıkmıştır PCB kalınlığı düşürülebilir.

Ayrıca Kampanya dışında yeni üyelik açabilirsiniz hocam AliExpress gibi pimpirikli ise farklı kredi kartıyla almaya dikkat edin yeter. Yada sanal kart açıp kullanabilirsiniz.

• Pcb boyutu 10cm x 20cm 5 adetti ağırlık olarak ciddi birşey tutmuyor. Zaten 1kg üstü olanları uçak kargo ile göndermiyorlar. China air mail 4 hafta 7-8 usd fedex 5 gun 15usd gibiydi. Ben fedexi tercih ettim. Sipariş sonrası 1 haftada pcbler elime ulaştı. Pcb boyutu değişmeden kucuk birkaç revizyon yapıp tekrar denemek istedim. O zaman ayni miktarda pcb maliyeti ve china air mail kargo ücreti cok fazla çıkmıştı. Fedex ve dhl dahada uçmuştu. 2. Numune yaptırma işinden vazgeçmiştim. Genel tutumları bu şekilde mi diye merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 26 Eylül 2019; 20:1:44 >
  • Benim mayısın muhtelif haftalarında verdiğim siparişlerimin gelmesi ağustosu bulmuştu. JLC de 10x10 5 Adet 2$+kargo (Toplam yaklaşık 10$) değil mi ?
    Gelen kargolarada kafalarına göre vergi yapıştırmışlar.
    Birtanesine 60TL vergi
    Birine 12TL vergi
    Birine 30TL vergi
    Bir diğerine 40TL vergi geldi.

EMI EMC gibi konularda problem yaşıyorum. PCB tasarımıyla ilgili kitap önerebilecek olan var mı ? Hani PCB tasarımı eğitimi felan varsa ona bile gidebilirim.

Daha önce de şu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.https://forum.donanimhaber.com/ankara-pcb--137420766

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 3 Ekim 2019; 16:20:13 >

• Güzel proje lakin geri sonme olayı çok geç oluyor. Siz basamaktan ayrılır ayrılmaz sönmesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı Tornavida Aldım Ss'li
    geçen yıl açıldı
    Dehlendim ss’li
    2 yıl önce açıldı
    G402 Aldım SS'li
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hocam devre kontrolü Arduino ile yapılıyor.
    Yanma hızı bekleme vs. Mesela ufak bir kod ile üstteki sensör gördüğü zaman beklemeyi kesip direk sönmeye başlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Hocam devre kontrolü Arduino ile yapılıyor.
    Yanma hızı bekleme vs. Mesela ufak bir kod ile üstteki sensör gördüğü zaman beklemeyi kesip direk sönmeye başlayabilir.
    Bence öyle yapın hem sizi takip ediyor gibi oluyor hoş Bir görüntü ortaya çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.