Bildirim
Nike'ni bazı formalarını vasat olması....
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
5 forma da bizim formalardan güzel. -
Konuyu yanlış bölüme açmışım GS bölümüne açacaktım. -
club brugge elit kategoride değil.katalogdan hazır formanın üzerine logo ve sponsor basıyorlar.
karşılaştırmaları elit kategori takımların üzerinden yaparsanız daha sağlıklı olur.juve,barca gibi -
Geçen sene Galatasaray elit kategoride değil miydi? Shaktar'la formanız aynıydıda ondan soruyorum. Nike bazen cidden çok savsaklıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: black_king
Geçen sene Galatasaray elit kategoride değil miydi? Shaktar'la formanız aynıydıda ondan soruyorum. Nike bazen cidden çok savsaklıyor.
Elit takımlara özel 2 forma yapılıyor. 3. forma katalog forması oluyor. Mesela bu sene de Porto'nun mor formasıyla bizim siyah forma aynı forma renkleri değişik sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: Solert
quote:
Orijinalden alıntı: black_king
Geçen sene Galatasaray elit kategoride değil miydi? Shaktar'la formanız aynıydıda ondan soruyorum. Nike bazen cidden çok savsaklıyor.
Elit takımlara özel 2 forma yapılıyor. 3. forma katalog forması oluyor. Mesela bu sene de Porto'nun mor formasıyla bizim siyah forma aynı forma renkleri değişik sadece.
Mor nerden çıktı Mavi olacak orayı düzelteyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X